Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2021

    Przyjechali bezpiecznie na Węgry w tydzień, dobrze zapakowani. Znacznie poważniejsza maszyna niż myślałem, nie zabawka, gogle bezpieczeństwa wymagane podczas gdy w jednym pokoju z maszyną do obsługi. Niektóre małe kroki w instrukcji montażu nie są wymienione, ale łatwo dowiedzieć się później samodzielnie. Próbowałem tylko przez dwa dni, ale udało mi się grawerować i wyciąć 3mm sklejkę, i grawerowanie na stali nierdzewnej również mnie zaskoczyło. Podczas cięcia drewna jest dość trudno palić, zaleca się obudowy i układ wydechowy. Jedynym negatywnym do tej pory jest brak zarządzania kablami, trzeba znaleźć dobre rozwiązanie. Pliki do druku 3d można znaleźć w tej maszynie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Myślę, że jest to jeden z najlepszych obecnie laserów 5W. Konstrukcja jest dobra, solidna i łatwa w montażu. Nie otrzymałem węża do zarządzania kablami (ja zrobiłem czerwony na zdjęciach). Kable prowadzące do tablicy rozdzielczej mają mało miejsca, ale jest to możliwe. Operacja jest gładka i niezbyt głośna. Głowica laserowa sama w sobie jest całkiem zdolna. Użyłem go tylko z 55% mocy i byłem w stanie przeciąć sklejkę o grubości 4 mm w 7 przebiegach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Dobry produkt... idealnie tnie plastik, sklejkę, hdf, MDF 4-6mm, metalex, forex również lublubond. Zrobiłem wentylowaną obudowę i zamontowałem wspomaganie powietrza. Cięcie jest idealne. Zdjęcie nr3, było około 90mm okrągłe koło

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Przybył w ciągu 5 dni z Hiszpanii zapakowany z dbałością, rezerwuję, aby przetestować go dobrze, a następnie zakończyć recenzję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Super grawer laserowy, raz znalazłem odpowiednie parametry w zależności od materiałów, które mają być wygrawerowane, piękny wynik

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Świetny produkt i super szybka dostawa. W ciągu 4 dni przybył do Portugalii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Wszystko bez problemów, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Najlepsza cena 11-11, szybka wysyłka w 6 dni w domu, bardzo dobry laser na początek i nie zrobić bardzo duży nakład, zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo zadowolony. Nie jest to łatwe do zmontowania, jednak jest wiele informacji, jak to zrobić. Dobra jakość za pieniądze. Dzięki wielkie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Wszystko jest w porządku, towary zgodnie z opisem. Szybka wysyłka i pakowanie bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$399.99
    • US$599.99
    • US$499.99
    • US$359.99
    • US$359.00
    • US$279.99
    • US$289.00
    • US$594.99
    • US$599.00
    • US$284.00
    • US$304.99
    • US$779.99
    • US$599.99
    • US$219.99
    • US$269.00
    • US$399.99
    • US$36.64