Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Oto przykład tego, co można zrobić z idealnym i solidnym projektem, takim Sapphire Plus. Teraz, mocno zmodyfikowana z pełną i podgrzewaną obudową z podwójnymi arkuszami, Bltouch, podgrzewacz prądu przemiennego, hotend E3d, przeniesiony wytłaczacz i wiele więcej. Z Marlin na górze jest jedną z najlepszych drukarek 3D, jakie kiedykolwiek miałem, a nawet widziałem pracując w nie profesjonalnym segmencie. Na pewno nie dla początkujących, nawet nie próbowałem wybiec tego z pudełka. Kupiłem go za to, czym się stał. Bardzo szybka wysyłka z CZ. Mój był podwójnym stopem końcowym Z bez synchronizacji pasa i musiał przydzielić drugi port wyłącznika żarnika dla Bltouch w Marlinie, aby zachować oba przełączniki stopu końcowego Z. Następna aktualizacja będzie zastąpienie motłochu MKS Robin PRO w celu dodania drugiego wytłaczacza bez poddawania się przy podwójnych przełącznikach Z.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    fast delivery, 4 days earlier than first said. Unboxed evertthing and i must say i am plessently surprise by the quality of the packaging and the products inside. however it have already orderd some upgrades for the extruder since it is stated almost everywhere that they stock one sucks. U don't think i Will even try to run it with the stock hotend. Overall the structural parts feel verry solid, it Will je perfect with the hotend upgrade! recomended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobry zestaw do montażu drukarki CoreXY 3D, ale tylko jeśli masz doświadczenie z drukarkami 3D lub przynajmniej jesteś majstrem w takich rzeczach. Podręcznik, który przynosi jest marny, lepiej szukać filmów i stron internetowych, aby oprzeć się na montażu. Rolka PLA, która przychodzi (200gr.) jest bardzo zła, złamałem kilka razy, z drukarką nawet wyłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Fantastyczna drukarka Konstrukcja jest całkowicie metalowa Prowadnice liniowe sprawiają, że jest bardzo stabilny i precyzyjny w szybkich ruchach Doskonały wybór firmy macierzystej do użycia jako wytłaczarki bmg Elektroniczna płyta mks Robin nano zapewnia doskonałą pracę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobra drukarka jedyna wada nn była z sterownikami 2225 jak na ogłoszenie, ale z 2 a4988 i 3 2208 Nn zgodny z propozycją zakupu Tabliczka jest idealnie płaska Dla reszty struktura jest wszystko dobrego wykonania solidna struktura

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Drukarka z dobrej jakości konstrukcji, solidna, ale trudniejsza dostroić niż raz Koniec więcej godzin straconych, aby go uruchomić i ale polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przyjechał szybko ze sklepu w Wielkiej Brytanii. Całkowicie dobrze spakowane i nienaruszone. Bardzo ładne i myślę, że warte swojej ceny. I z bardziej stabilną ramą niż wiele innych 3D Henryk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ładna maszyna dostarczyć szybko.Są części, które chodzą nie końca wyścigu na Z jest dźwignia na Y, która zamyka się w lewym górnym rogu na wzniesieniu zbyt blisko. Nie jest notatka po francusku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dotarł bezpiecznie i bardzo dobrze zapakowany. Podręcznik jest żartem, serio, po prostu przejdź z filmu z malezyjskiego sklepu. To na pewno nie jedna męska robota. Trzy osoby i pięć godzin zajęło nam przygotowanie wszystkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dzień dobry, przybył prawie wszystko ok!!! Ale patyczka USB nie jest czytelna. Zobacz zdjęcie Proszę wysłać mi e-mail z zawartością patyczki USB na adres e-mail pietrodamiani@libero.it Zrób jak najszybciej dziękuję. Pozdrawiam Piotrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft189 775
    • Ft91 446
    • Ft121 269
    • Ft104 557
    • Ft65 225
    • Ft131 102
    • Ft90 853
    • Ft98 001
    • Ft117 992
    • Ft84 891
    • Ft8 846
    • Ft61 947
    • Ft413
    • Ft16 273
    • Ft2 383
    • Ft12 780
    • Ft58 670
    • Ft156 999