Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(341)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(341)
    • 5 Star(321)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Zamówiony 19 grudnia, otrzymał 31 grudnia z Hiszpanii do Włoch. Opakowania powinny być ulepszone, były ze wszystkimi zagiętymi sworzniami kierowcy (jeden jest trochę brak), są też dziury na kartonie i w drutach, jak również. Udało mi się je zgiąć z powrotem. (więc nie musiałem lutować nowych, które przyszły z pakietem) Wszystko wydaje się w porządku i działa. Za cenę, nie źle (zapłacone 32 euro wysłane).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobrze zapakowany dostawca bardzo ostrożnie, przybył jak na publikacji i byłem szczęśliwy, że dotarł obok zestawu kable silnikowe. Ale robię ; obserwacji. Silniki są dla mini CNC, bo silniki są małe, ale najwyraźniej wysokiej jakości produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Łodzie wyglądają dobrze, a dostawa była szybka. Czuję się bardzo bezpiecznie, gdy zamawiam ten przedmiot również z Bangood. Dziękuję bardzo. Przetestuję to później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Przesyłka do chili tylko w ciągu 15 dni wysokiej jakości produkty, jak w opisie Bazowanie danych znajduje się w internecie dla poprawnego programowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Received on time, well packaged and in good condition. All works as supposed to. Using on a benchtop cnc that I've mocked up. I have used DRV8825 drivers which I purchased separately and for these that I have running on 24V, one piece of advice I can give for any first timers is to purchase a cooling fan because they will overheat and cut out if not.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Świetny zestaw arduino, kupiony w dniu 22/02/21 i dotarł 17/03/21 do mojej rezydencji w Pernambuco Brazylia, nie był opodatkowany, usb kabla ma 30,8cm długości, Kable silników mają 101.0 cm, teren jest całkiem bezpieczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Doskonała obsługa. Dojechał do NZ tylko w 1 tygodniu. Jak na zdjęciach, wszystko było dobrze zapakowane, a silniki były chronione pianką. Wszystko wydaje się być w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    انصح بشراها جميل و عليها حماية من الخدوش و الكسر شكراً بنجود

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dochodzę w przewidywanym czasie dostawy bez opóźnień, dobrze zapakowane... Teraz czas to udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    przybył z wyprzedzeniem bardzo dobrze dla opakowania brakującego do sprawdzenia elektronicznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 939
    • Ft3 842
    • Ft9 088
    • Ft3 842
    • Ft2 443
    • Ft5 613
    • Ft2 419
    • Ft4 547
    • Ft14 683
    • Ft4 541
    • Ft23 423
    • Ft8 737
    • Ft2 443
    • Ft3 142
    • Ft12 234
    • Ft6 639
    • Ft14 529
    • Ft8 389