Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(181)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(181)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Wygląda bardzo dobrze, czuje się wysokiej jakości, wyszedł z pudełka bez żadnych problemów, śruby, aby je zamocować na profilu są standardowe nakrętki szczelinowe T i łatwo montować Ten produkt sprawia, że bardzo łatwo jest wyregulować napięcie pasa, co jest celem, ale nadal, trochę musi mieć aktualizację dla każdej (zwłaszcza kartezjańskiej) drukarki 3D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Doskonała aktualizacja, zrobiłem model drukowany jednak był krzywy i niszczący pas, ten model jest dostosowany i posiada kołowrotek do prowadzenia pasa, inny od oryginału, który używa tylko łożyska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Good product, not tested.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Otrzymany w odpowiednim czasie i dobrym stanie. Napinacz jest dobrze wykonany i wydaje się bardzo solidny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobra aktualizacja dla endera 3 pro. Łatwy w instalacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    already installed it and the adjustment is really good love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • alVIP3
    AU
    01/07/2020

    Wymagane skrócenie pasa osi x dla prawidłowego montażu części. Przesunął mosiężną promulę około 10 mm i ponownie ją zakrył. Po wszystkim działało idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Dobry materiał i wygląd, ale słaba kalkulacja produkcji, sprzęt ledwo pasuje do profilu 2020, wiercenie ma 5 mm więcej niż to konieczne, druga śruba nie ma prawie miejsca do do dokręcenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Długość śruby napięcia jest na tyle krótka, aby wykonać skok, a zaprojektowany skok nie jest używany. Zdjęcie pokazuje 40 mm śrubę, ale 35 mm wydaje się wystarczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$17.33
    • US$23.09
    • US$18.47
    • US$23.09
    • US$4.61
    • US$20.78
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$2.40
    • US$1.50
    • US$2.29
    • US$189.00
    • US$206.00
    • US$7.27
    • US$2.59
    • US$43.88