Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Świetny produkt, dotarł w dobrym stanie, dłużej trwało dostarczenie go do Brazylii. Ciśnienie lepiej w zamkniętym pudełku z chłodzeniem. Tablica drukująca osiąga 105 stopni i bardzo mało czasu w zamkniętym pudełku, ale drukowane elementy wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo dobrej jakości drukarka, bardzo dobrze zapakowana i działa idealnie. Dla tych, którzy drukują i mają problemy z rozpoczęciem drukowania, obniżyć temperaturę stołu do 90 stopni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bardzo dobra drukarka w tej cenie. Prawie otworzyłem bilet, żeby poskarżyć się, że nie ma śrubki. To było wewnątrz jednej z aluminiowych części ramy, więc upewnij się, że to sprawdzisz! Jakość drukarki jest świetna, ale bądź gotowy, aby dokonać pewnych poprawek, aby osiągnąć pełny potencjał. Łóżko grzewcze jest w rzeczywistości bardzo dobre, tylko upewnij się, aby potrzeć jego powierzchnię alkoholem, aby uzyskać najlepszą przyczepność. Mój zasilacz został ustawiony na 110V, z deską Robin Nano v1.3 4x TMC 2208. Zainstalowano na nim najnowsze oprogramowanie firmowe. Nie miałem żadnych problemów z firmwarem. Naprawdę polecamy drukarkę!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    bardzo rozczarowany tym produktem / nie będzie się włączał po tym, jak pudełko zostało uszkodzone Czuję się jakbym został zabrany / nigdy nie będzie przez ten produkt ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    muito boa ... ótima estrutura , muito resistente .... chegou muito rápido , apenas faltou o cartão sd

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo dobry produkt, prosty i szybki montaż, wart każdego grosza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Z moich drukarek 3D ta jest zdecydowanie najlepsza.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Bardzo zadowolony! doskonała drukarka i dostawca idealnie dostarczona z obietnicą. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Naprawdę niezawodna jak na swoją cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Znakomita korzyść kosztowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft66 055
    • Ft126 513
    • Ft109 535
    • Ft99 248
    • Ft95 428
    • Ft99 248
    • Ft119 493
    • Ft105 887
    • Ft92 938
    • Ft106 215
    • Ft99 298
    • Ft171 772
    • Ft72 461
    • Ft33 190
    • Ft152 358
    • Ft152 686
    • Ft69 374
    • Ft53 106