Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Słucznicy przybyli nieco dłużej niż się spodziewali (został zatrzymany przez celników). Jeden z listew ochronnych złamał się podczas wysyłki, a szlifowanie powierzchni tnącej można było zrobić lepiej (nie tak, jak powinno być). Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z cięcia i za cenę tych wad można pominąć. Zdecydowanie warto kupić, jeśli kupiłeś drukarkę 3D, która nie miała jednej z nich w zestawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Viszonylag gyors szállítás. Sajnos postával jött ezért késett. Élvédő kupakok a szállítás során eltörtek. Ennyi pénzért jó minőség.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Produkt przyszedł bardzo szybko i dobrze pakowane 👍👍👍.I poleci ten produkt kupić i to robi doskonałą pracę 👏👏👏👏.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Szybko dotarły w standardowym opakowaniu. Bardzo dobrej jakości przedmioty w cenie i niezbędne narzędzia do zastosowania w druku 3D. Bardzo się z nich cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dziękuję bardzo, jest super, wypiłam jedną z nich i uwielbiam ją, więc kupiłam jeszcze dwa! Czapka jest super. Przybyło za dwa tygodnie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Średnia jakość, ale bardzo przydatna w laboratorium do cięcia złączy po lutowaniu na pcb. Dobra cena i rozsądna wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Bardzo dobrej jakości szczypce. Kupiony za robienie kabli sieciowych, jest bardzo ostry! Polecony 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Dobry бокорещы. Jeden zostawił dla siebie, drugi dał żonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Produkt dotarł dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Wygląda super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.40
    • US$6.92
    • US$19.99
    • US$2.29
    • US$1.79
    • US$2.59
    • US$259.00
    • US$5.76
    • US$7.49
    • US$43.69