Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Bardzo dobry produkt, dotrzymuje obietnic. Małe czyszczenie acetonu przed drukiem i przyczepnością wystarcza do utrzymania części na miejscu, nawet przy bardzo małych powierzchniach kontaktowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Kupiłem tę bazę do montażu na moim Sapphire Plus, kocham, że jest tak łatwo usunąć ją z podstawy drukarki, przyczepność jest świetna, bez konieczności używania niczego do niej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Talerz uszkodzony. Źle pakowane w transporcie. Kontakt nie jest możliwy, ponieważ paczka podobno nie dotarła! Bardzo słaba jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Godziny wysyłki zgodnie z planem, doskonale!! Świetny produkt zgodnie z opisem, opakowanie ok!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Najlepszy zakup dla mojego bocznego wiatraka x1.. Wysoka jakość, polecam.. Już nigdy nie wydrukuje bez niego. Łatwe w instalacji i doskonałe odciski za każdym razem..

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Najszybsza dostawa, jaką tu widziałem. W piątek opłacone i dostarczone we wtorek. Świetny sprzedawca. Polecam! Wszystko w porządku, tylko zainstalowany i przetestowany. Kciuki w górę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Otrzymałem materiały wczoraj i jestem bardzo szczęśliwy, że opakowanie było idealne i wewnątrz ochrona Bardzo ładnie modyfikowałem 2 drukarki i byłem bardzo prosty I działa wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Pasek przyszedł do mnie porysowany, i od trzeciego wrażenia zaczęły wychodzić jak małe bańki w PEI. Jeśli będzie dalej, będę musiał zmienić paski i oczywiście nie kupię ani nie polecam tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt przybył trochę późno, ale dobrze zapakowany. Na razie mogę powiedzieć, że plan pozostaje dobrze dopasowany, a przy prostym wyginaniu prasa schodzi bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Opakowanie jest idealne i dostawa była szybka, teraz jest czas poczekać na przyjazd mojej drukarki i zainstalować i przetestować ją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft121 977
    • Ft6 722
    • Ft3 665
    • Ft5 500
    • Ft13 784
    • Ft3 971
    • Ft5 805
    • Ft5 805
    • Ft91 406
    • Ft6 386
    • Ft47 381
    • Ft79 178
    • Ft13 424
    • Ft3 360
    • Ft2 015
    • Ft39 739
    • Ft59 918
    • Ft4 705