Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Bardzo dobry produkt, dotrzymuje obietnic. Małe czyszczenie acetonu przed drukiem i przyczepnością wystarcza do utrzymania części na miejscu, nawet przy bardzo małych powierzchniach kontaktowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Kupiłem tę bazę do montażu na moim Sapphire Plus, kocham, że jest tak łatwo usunąć ją z podstawy drukarki, przyczepność jest świetna, bez konieczności używania niczego do niej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Talerz uszkodzony. Źle pakowane w transporcie. Kontakt nie jest możliwy, ponieważ paczka podobno nie dotarła! Bardzo słaba jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Godziny wysyłki zgodnie z planem, doskonale!! Świetny produkt zgodnie z opisem, opakowanie ok!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Otrzymałem materiały wczoraj i jestem bardzo szczęśliwy, że opakowanie było idealne i wewnątrz ochrona Bardzo ładnie modyfikowałem 2 drukarki i byłem bardzo prosty I działa wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Pasek przyszedł do mnie porysowany, i od trzeciego wrażenia zaczęły wychodzić jak małe bańki w PEI. Jeśli będzie dalej, będę musiał zmienić paski i oczywiście nie kupię ani nie polecam tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt przybył trochę późno, ale dobrze zapakowany. Na razie mogę powiedzieć, że plan pozostaje dobrze dopasowany, a przy prostym wyginaniu prasa schodzi bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Ładny materiał. Działa dobrze na bocznym winderze X1

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dokładnie to, na co czekałem. Świetna jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Jak na razie dobra, szybka wysyłka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft117 100
    • Ft8 923
    • Ft3 705
    • Ft7 857
    • Ft4 631
    • Ft5 249
    • Ft5 558
    • Ft83 114
    • Ft6 776
    • Ft6 420
    • Ft399
    • Ft80 024
    • Ft2 676
    • Ft924
    • Ft14 828
    • Ft1 780
    • Ft2 493
    • Ft8 203