Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(207)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(207)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Kupiłem tę bazę do montażu na moim Sapphire Plus, kocham, że jest tak łatwo usunąć ją z podstawy drukarki, przyczepność jest świetna, bez konieczności używania niczego do niej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Talerz uszkodzony. Źle pakowane w transporcie. Kontakt nie jest możliwy, ponieważ paczka podobno nie dotarła! Bardzo słaba jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Otrzymałem materiały wczoraj i jestem bardzo szczęśliwy, że opakowanie było idealne i wewnątrz ochrona Bardzo ładnie modyfikowałem 2 drukarki i byłem bardzo prosty I działa wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    aparentemente el fleje pei es de buena calidad pero he observado al quitar el plástico protector que tiene unas burbujas de fábrica en uno de los lados y al pasar el dedo se nota un pequeño bulto. Me pondré en contacto con el servicio tecnico

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Pasek przyszedł do mnie porysowany, i od trzeciego wrażenia zaczęły wychodzić jak małe bańki w PEI. Jeśli będzie dalej, będę musiał zmienić paski i oczywiście nie kupię ani nie polecam tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt przybył trochę późno, ale dobrze zapakowany. Na razie mogę powiedzieć, że plan pozostaje dobrze dopasowany, a przy prostym wyginaniu prasa schodzi bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Bardzo dobry produkt! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dokładnie to, na co czekałem. Świetna jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    To działa bardzo dobrze, bardzo dobrze. Super przyczepność i szybka dostawa 💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Jak na razie dobra, szybka wysyłka...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft91 446
    • Ft4 258
    • Ft15 516
    • Ft6 224
    • Ft9 839
    • Ft98 001
    • Ft7 188
    • Ft6 811
    • Ft7 945
    • Ft15 897
    • Ft65 225
    • Ft1 511
    • Ft8 846
    • Ft84 891
    • Ft61 947
    • Ft58 670
    • Ft12 780
    • Ft4 520