Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Dobry produkt potrzebował 17-20 dni, aby dotrzeć do mojej ręki. Na początku miałem pewne problemy z moim nowicjuszem, ale im więcej próbowałem, tym więcej się dowiedziałem. Pierwszym problemem było to, że wrzuciłem film na USB do testu, i połączyłem głośniki z gniazdem audio, ale to nie brzmiało, a problem był ze względu na format filmu. To nie problem, gdy otwieram inny format. Drugi problem polega na tym, że podczas instalacji, niestety, zwarciłem oko receptora podczerwieni, ale dzięki nim włożyli zapasową do pudełka, więc go zmieniłem. Oceniliśmy uszkodzony ekran laptopa i mamy telewizor w kuchni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    2. Kupiłem oba, bez problemu produkty 2. Si przybył dość szybko w osiem dni. Nie ma nic złego w jego pracy. Zrobiłem rzecz z głośnikiem, lutując kable do gniazda dźwiękowego od dołu pcb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Wszystko działa tak jak powiedziałem, trochę poturbowane pudełko, ale nic, czego nie da się naprawić. Testowałem go z modelem LP154WX4 (TL) (C5) i działał płynnie, więc mam nadzieję na kolejny podobny ekran i może kupię kolejne dwa do projektu, nad którym pracujemy. ------------------------------------------------------------------------------ Wszystko działa tak jak powiedziałem, trochę źle potraktowano skrzynkę, ale nic, czego nie można rozwiązać. Próbowałem z LP154WX4 (TL) (C5) i działał bez problemu, więc nie mogę się doczekać kolejnego podobnego wyświetlacza i może jeszcze dwóch do projektu, nad którym pracujemy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Ürün konya ya 6 günde geldi. sorunsuz çalışıyor. ek bir ücret ödemedim. direk kargo seçeneği ile alırsanız. Türkçe dil desteği var. ekran görüntüsü bozuksa, ayarı için kumanda dan menü tuşu ardından 1147 tuslayin. https://youtu.be/C2YTL25iyHU

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    çok iyi çalışıyor . ( benim ekranım LP154WX4 ) tavsiye ederim .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Mam produkt, ale nie wiem, jak możesz to zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Nie wiem, czy to nie było w magazynie, czy to był problem z magazynem. Zamówiłem go i czekałem 7 dni. Dotarła w ciągu 4 dni od wysyłki. Wszystko idzie sprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dzięki, dobre rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Przedmiot dotarł OK 👍👍 i bardzo szybka dostawa 👍👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Paczka dotarła szybciej, niż się spodziewałem, tym razem włożyli ją do torby, a usta były zamknięte. Ustawiłem system i uruchomiłem go. Zadziałało dobrze, nie ma problemu. Po prostu kolory są jakby bez życia, mówią, że potrzebują zainstalowanego oprogramowania, ale niestety, nie mogłem znaleźć odpowiedniego oprogramowania. Zainstaluję oprogramowanie, jeśli go znajdę. Sprzedawca polecił skuteczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 636
    • Ft11 796
    • Ft5 674
    • Ft5 674
    • Ft6 014
    • Ft4 159
    • Ft3 025
    • Ft2 475
    • Ft3 891
    • Ft11 354
    • Ft7 208
    • Ft9 082
    • Ft1 717
    • Ft8 325
    • Ft1 472
    • Ft11 796
    • Ft11 731
    • Ft98 326