Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(872)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(872)
    • 5 Star(847)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Prawie idealnie, musiałem ogolić jedną z plastikowych uchwytów na szpilki, żeby było idealnie. Pasuje do standardowej deski z jednym rzędem dostępnym z każdej strony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Thanks to TTGO sales, because the product kept being delayed on backorder for a month when I called them to resolve the issue. Packaged properly, no damage and as expected, yet have to test it out.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Wielka i potężna mała tablica ESP32. Programowanie TFT jest łatwe z Arduino interfejs i biblioteką TFT_eSPI. Z pokładowym wifi, Flash, Lipo-złącze i 2 przyciski jego prawie nie-the-box jako urządzenie IoT dla czujników, motoryzacji i wyświetlaczy smarthome. Właśnie zamówiłem kolejne 2 do mojego smarthomes fotowoltaicznego wyświetlacza mocy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Good quality ! I'm impressed. Take long time to reach but quality is very good. Thank you seller, Thank you BangGood team.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Doskonałe ESP32. Możliwości są nieograniczone: automatyka domowa, mały komputer z mikro pytonem... itp. A za cenę, idziemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Ten produkt jest doskonałą jakością i działa świetnie. Klej do LCD trzeba trochę dostosować. Udało mi się połączyć z IDE i natychmiast rozpocząć debugowanie. Dodatkowe terminale i złącze akumulatorowe było świetną premią!! Dobry produkt, w świetnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Szybka dostawa. Przedmiot zgodny z opisem. Uruchamia ESPHome podłączony do HomeAssistant. Podoba mi się wyświetlacz, ale również fakt, że są 2 przyciski do pchania w pobliżu portu USBC. Jest też reset ale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    To idealny materiał na RD, Bararas wysyłany pocztą, nie wiem dlaczego, dotarł tam szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dokładny opis, szybka dostawa, działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Małe i szybkie, wszystko w ramach oczekiwanego, tylko USB, które jest typu C, myślałem, że to microUSB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 192
    • Ft4 290
    • Ft10 528
    • Ft12 077
    • Ft5 263
    • Ft26 471
    • Ft4 333
    • Ft8 119
    • Ft10 219
    • Ft3 714
    • Ft2 859
    • Ft18 582
    • Ft3 931
    • Ft22 181
    • Ft6 793
    • Ft4 504
    • Ft28 804
    • Ft4 333