Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(359)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(359)
    • 5 Star(321)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    Unlike the unsensored versions that require the all black program card, this one uses a Hobbywing EZrun Max card. only 10 perimeter settings on this. 15 on the unsensored. They don’t match card label

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dostałem wiadomość od RSG, Bangood zawsze miał dla mnie szybką dostawę, biorąc pod uwagę, jak daleko to dotarło. Podobnie ta RSG jest bardzo silna, biorąc pod uwagę cenę. Jest trudny do zaprogramowania, więc upewnij się i zdobądź kartę programową, zdecydowanie wartą kilka dodatkowych dolców. Jedną rzeczą, którą lubię w tej EKSP jest to, że ma wysokiej klasy silikonowe druty miedziane ocynowane. Jeszcze go nie rozebrałam, ale z tego co mogę powiedzieć wszystko jest bardzo wysokiej jakości i nie ma problemu. To jest bestia, nie ma problemu z przenoszeniem soku z baterii do silnika. Na szczęście ma prawdziwy wentylator chłodzący, który kontroluje termometry. Mój jedyny problem z RSG jest taki, że włącznik jest tani. Więc przeciąłem kabel i włożyłem większy przycisk z bardziej pozytywnym działaniem. Super łatwe po prostu przetnij dwa przewody i włącz nowe przewody przełącznikowe z jakimś termokurczliwym. Żeby było jasne, wyłącznik działał dobrze. Wszystko działało dobrze. Dosłownie żadnych problemów z tym czymś.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Uwielbiałem ten esc! Nie hałasuje w ogóle i przebiegał naprawdę płynnie Ale!!! Włącz tylko 2s, jeśli chcesz, żeby to trwało. Podłączyłem 3s i prawie nie mam czasu na start zanim się spali. Działa idealnie w/ 2s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Dobry tani 120a esc, ale nie ufałbym mu na 3s, działa świetnie na 2s, nie ma instrukcji czy ustawień parametrów, mój esc został ustawiony w trybie wyścigu naprzód/hamulce, Więc po trochę wyszukiwaniu w Google odkryłem, że ramka programu hobbywing wraz z ustawieniami parametru ezrun działa, Jeśli zakupisz ten esc następnie zakupić pole programowe obok niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    120 amp złącze RSG w/o. Jakość jest dobra, jak i opakowanie ochronne. Może pomieścić 118 do 18 samochodów i ciężarówek. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Podoba mi się kolor, który jest również wyczulony z tranzystorem i wtyczkami dziekana. Zainstaluję go w ten weekend w jednym z samochodów RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Byłam rozczarowana, że pierwsze zamówienie było niewypałem, ale zwrócili mi pieniądze i kupili kolejne. Zrobiłem test na ławkę i ten idzie, więc muszę sprawdzić, czy działa poprawnie i trwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Istot pojawił się szybko naprawdę szybko około 7 dni do Kanady nie możesz tego pokonać.. Nie miałem okazji go jeszcze przetestować.. Jestem pewien, że jest w porządku. Nie mogę się doczekać, aby spróbować tego esc, jeśli to działa, jak to na pewno będzie powtórz 😊 klienta...dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Otrzymany w dobrym stanie, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Jestem całkiem zadowolony z tego esc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 543
    • Ft23 086
    • Ft12 891
    • Ft10 492
    • Ft18 352
    • Ft19 788
    • Ft7 928
    • Ft4 165
    • Ft5 694
    • Ft19 044
    • Ft10 792
    • Ft4 465
    • Ft11 692
    • Ft5 604
    • Ft56 359
    • Ft2 396
    • Ft11 302
    • Ft10 210