Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2020

    Przybył w zaledwie 4 dni od zamówienia, opakowanie jest bardzo solidne jest zamawiane, istnieje wiele akcesoriów, które nie myślałem znaleźć w zestawie. Zaskakująco znalazłem metalowe łożyska liniowe, myślałem, że są z plastikowymi, jak na zdjęciu. Nawet koła regulacji płyt są już zwiększone. Jako pierwszy wydrukowałem przykładowy plik obecny w USB ze wszystkimi oryginalnymi ustawieniami, i muszę powiedzieć, że byłem zaskoczony jakością, nie dokonując szczególnej regulacji, mały sześcian był bardzo dobry. Świetny produkt na początek!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Dostawa była bardzo szybka, konfiguracja była dość szybka. Jedyne, co polecam, aby rzucić bezpośrednio na niego Marlina, ponieważ działa świetnie. Inaczej to super drukarka dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo łatwy w montażu i bardzo dobry drukarka lubi bardzo polecam i tani, a dostawa szybko się podoba bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Będziesz miał wiele do nauczenia się, gdy ją założysz. Obiecuję ci! Dołącz do grupy facebook dla drukarek Tronxy, będziesz musiał dostosować firmware, aby uzyskać go do druku w dowolnej prędkości lub jakości. Mój był z zamontowanym złym sprzętem i wytłaczacz biegł wstecz, żarnik był tylko 1/10 wytłaczany, a Estepy były po prostu złe. Możesz pobrać firmware ze strony Tronxy, ale sugeruję korzystanie ze strony Facebooka dla każdej potrzebnej pomocy. Jestem tam codziennie. Jeśli nie masz nic przeciwko majsterkowi i drapanie głowy, to jest dobra drukarka XY. Jeśli chcesz coś, co będzie idealne, i nie masz zamiaru mieszać się w firmware, dostanę coś innego. Budowa trwała 4 godziny, każdy wygląda świetnie. Jestem zadowolony z mojego, Marlin jest teraz wspierany przez podstawowe oprogramowanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Przybył na 3 dni przed planowaną datą. Przedmiot jest dokładnie taki, jak opisano. Znalazłem tylko dwie małe niedoskonałości wytwórstwa, które nie są związane z Banggoodem. 1" Dziura czujnika Filamentu zablokowana przez plastikową łuskę. 2" kabel wyświetlający przeciśnięty między arkusze kontenerowe płyty głównej. Wszystko łatwo rozwiązać poprzez demontaż i przestawienie. Oświadczam, że jestem na pierwszym doświadczeniu z drukowaniem 3D. Pierwsze dwa odciski nie powiodły się zbyt wiele. Ale po wyrównaniu i skalibrowaniu dokładam trochę cierpliwości, drukarka działa dobrze I odciski są doskonałe. Zalecane ulepszanie aparatu w rogach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Witam, dostaję zdjęcie rotacyjne i świetnie mi je przyślij. TB chcę wiedzieć, że to może być dobrze rozegrać filiament w podstawowej posesji pozostawia wiele peletilli i niedoskonałości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Cześć, niestety nie miałem dobrego doświadczenia. Drukarka przyjechała 2 miesiące z powodu strajku poczty w Brazylii. Poza tym, miałem trzy problemy. 1 Jedna część sprzęgu silnika krokowego miała mniejszą miarę i musiała kupić kolejną na rynku krajowym. Dwa były z luźnym podgrzewanym drutem stołowym w walizce. 3 Strusor powstał bez głównego koła, który oddziela żarnik. Kupiłem ten model dokładnie dlatego, że miał tytanowy balast, a tytanowa część nie znalazła się w strusie. Moim zdaniem jest to bardzo poważny błąd. Rozpórka nie może naciskać żarnika, bo brakuje w niej koła. I gdzie teraz znajdę ten kawałek??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bjpVIP5
    FR
    17/02/2021

    5 1 gwiazdka System auto-poziomowania nie jest całkiem blotouch, ale jest interesujący. Pozwala to na precyzyjne wyrównanie taca przed drukowaniem, co jest być może lepsze niż bltouch, który będzie się deformować i dostosować. Poważna maszyna, czyste drukowanie, mała społeczność i kilka możliwych usprawnień. Małe wady: Silniki non-z poruszają się trochę po odzyskaniu części, która polega na sprawdzaniu Z przed każdym nowym drukiem. Uważaj na pierwsze wrażenia, aby dobrze zrobić Z i nie potwierdzać komunikatów wznowienia druku do bieżącego z maszyny. Dodaję gwiazdkę do serwisu posprzedażowego. Apartament ma wadę na części, otrzymałam część zastępczą lepszej jakości niż oryginał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Zdecydowanie nie drukarka dla początkujących. Potrzeba niezbędnej wiedzy i cierpliwości, aby to działało prawidłowo. Gdy działa, jest to świetna drukarka o ładnej dużej objętości budowy. WWŚ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Podczas gdy trwało to trochę dłużej i pierwszy rozkaz nie dotarł. Ale świetny komunikat z Banggood, drugi został wysłany i odebrany. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft107 606
    • Ft73 690
    • Ft169 272
    • Ft116 856
    • Ft230 938
    • Ft123 328
    • Ft141 828
    • Ft60 432
    • Ft58 274
    • Ft98 662
    • Ft1 421
    • Ft79 857
    • Ft3 558
    • Ft15 308
    • Ft922
    • Ft5 238
    • Ft2 488
    • Ft11 747