Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Wyślij szybko! Jest zamontowany i działa doskonale.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DavidWH
    GB
    25/09/2020

    Bardzo solidna jednostka. Nie spieszyłem się, żeby wszystko było dobrze. Te zestawy mecano i modele samolotów mojej młodości udowodniły swoją wartość. Pomaga, jeśli lubisz zestawy budowlane. Jeśli kupisz, mój był bardzo cenny, może pokochasz albo znienawidzisz nakrętki łodzi. Znalazłem dobry magnes trzymany z boku aluminium, wciągnął orzech w pozycję dokręcania, więc to było bezcenne i wkrótce się połapiesz. Instrukcje zadziałały na mnie, byłem metodyczny, biorąc komponenty i śruby w razie potrzeby. Układ okablowania to prawdziwy test pomysłowości. Wszystko w odpowiedniej długości, ani za krótkie. Włączyłem je wszystkie w ramę. Miałem zapasową niebieską pieczęć, więc przeciąłem tył dwucalowych długości i włożyłem kabel do środka. Prawdziwy Rolls Royce drukarki 3D, jeśli dobrze ją zbudujesz. Jestem na pół emeryturze w zamknięciu, nie miało dla mnie znaczenia, że zajęło mi to większość tygodnia. Przykład wydrukowany za pierwszym razem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Po tak długim czasie z pierwszą drukarką Tronxy przesłaną przez BG, kolejna była dobra i sprawna. Ale jeśli nie chcesz robić kalibracji Z dość często sugeruję, aby zrobić uaktualnienie, tak jak ja z podparciem łóżka. Zobacz zdjęcia. Bez tego gorące łóżko ma tendencję do zginania się i nawet jeśli robisz auto poziom to ci nie pomoże. Dzięki tej pomocy, liczba autopoziomująca nie przekracza 0,2 mm na powierzchni gorącego łóżka. Ogólnie drukarka jest dość dobra, ale zmaga się z drukowaniem ABS bez obudowy. Nigdy nie próbowałem TPU ani PETg. Gorące łóżko zajmuje dużo czasu, aby osiągnąć 80 stopni Celsjusza i wydaje się, że nie wystarczy dla ABS. Nigdy nie osiągnąłem więcej niż 85 stopni Celsjusza. Zamierzam go ulepszyć o podgrzewany silikonowy podkład do 230V AC i mocniejszy grzejnik do gorącego końca. Ta drukarka radzi sobie bez żadnych aktualizacji z PLA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Paczka jest pobita w transporcie, załączam zdjęcia weryfikacyjne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Szybka dostawa, wszystko ok, dobrze zapakowane, dużo więcej śrub wtedy potrzebne. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Szczerze mówiąc, jako właściciel ponad 15 drukarek FDM/SLA natknąłem się na bardzo trudną do wyjaśnienia. Zgromadzenie nie jest wcale trudne, ale pracowite. Dokumentacja jest wystarczająco jasna, aby nie móc narzekać, w rzeczywistości krok po kroku i w każdym złożonym etapie jest objaśniona podetapową, poprawną i skuteczną dokumentacją. Jakość druku jest bardzo dobra, ale oczywiście jest nieco wolniejsza, ponieważ ogranicza ją duża ilość druku i infrastruktury. Jeśli chodzi o elektronikę, to jest to coś, czego nie rozumiem, ponieważ nie można zapisać w pamięci i za każdym razem, gdy drukujesz parametr Z- Offset. Ta drukarka ma tylko jedną wadę, czyli automatyczny czujnik poziomujący jest podniesiony kilka mm ponad swoją sprawną pozycję, co zmusza nas do skorygowania Z-Offset jeśli lub jeśli. Bez tego największy problem ma dodatkowe komplikacje, musisz podgrzać podstawę i dyszę przed skalibrowaniem za każdym razem drukarki, Więc jeśli nie zostanie wykonane na początku tego kalibracji na gorąco, istnieje ryzyko uszkodzenia naklejki klejowej łóżeczka ochronnego. Jestem zaawansowanym użytkownikiem (ponad 6 lat w świecie produkcji dodatków) Mogę potwierdzić, że robienie rzeczy z maszyną, której nigdy nie dotykałeś, jest bardzo trudne, dlatego jestem pewien, że uszkodzisz naklejkę z przyczepnością czy nie. Udało mi się opanować trzecią kalibrację, czyli... Wiercenie poważnie do metalu płyty z gorącą dyszą do 2 razy, zanim zorientowano się, jak zareagował ten czujnik. Uwalniam moją już uszkodzoną drukarkę po tak wielu staraniach, by ją złożyć. W tej cenie proszę, aby pozycja czujnika być zaktualizowana dla przyszłych klientów, ja sam jestem gotów kupić więcej do dodania na mojej farmie. Kolejna rzecz i to jeśli jest ważne, ta drukarka raz zamontowana może nie być w stanie przejść przez drzwi, uważaj gdzie ją zmontujesz, jeśli chcesz ją przenieść później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Jakość jest dobra dla pieniędzy, Drukuje o wiele lepiej niż wersja non „pro". Jest to raczej dobra baza do tworzenia własnej drukarki. Ma dobrą, solidną ramę. Szyny liniowe są całkiem dobre, ale muszą być często czyszczone. Tablica była z sterownikami TMS2209 (tryb samodzielny), więc drukarka jest cicha. Sprawa akrylowa PSU to żart. Łóżko grzewcze nie grzeje do 100C. 90C to max po 40 min oczekiwania. Pręty na ramie też są jak żart. Mają siłę papieru. Wniosek. Zostaw ramę, deskę, może PSU i szyny i zamień wszystkie pozostałe części. Ale dobre dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Niestety firmware nie jest dobre na tej drukarce 3D, aktualizacja byłaby mile widziana. Łóżko drukarskie jest duże i może być wyrównane tylko z przodu i z tyłu z 3 sprężynami, dodatkowe wsparcie pod środkiem łóżka byłoby pomocne. Auto poziomowanie wydaje się nie działać poprawnie. Zmontowanie drukarki zajęło tylko 5 godzin, małe obiekty mogą być drukowane natychmiast, ale do druku dużych obiektów. (do tego służy drukarka 500x 500 mm) Potrzebowaliśmy 5 dni odbudowy i instalacji nowych firmware. Jest to dobra drukarka dla pieniędzy, ale nie kupuj jej, jeśli jesteś nowy w drukarkach 3D i drukarkach 3D. Mamy 5 sztuk standardowego Tronxy X5SA-Pro i wszystkie działają idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Bardzo dobry sprzedawca, produkty są zgodne z opisem, szybka reakcja i dostawa elementów. +++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Necesito la factura de este artículo que hemos recibido a Colegio Sagrado Corazón C/ Félix Arano 12 NIF R 3118945 I 31800 Alsasua Navarra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft66 055
    • Ft99 670
    • Ft198 828
    • Ft152 686
    • Ft109 535
    • Ft61 408
    • Ft248 618
    • Ft96 257
    • Ft32 971
    • Ft128 126
    • Ft133 802
    • Ft132 442
    • Ft315 018
    • Ft72 461
    • Ft76 673
    • Ft66 383
    • Ft69 374
    • Ft29 871