Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    Świetna drukarka. Nie miałem problemów ze sprzedawcą. Nie brakowało niczego super top drukarki, mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości będę mógł za nią kupić więcej drukarek. Dziękuję przepraszam za opóźnienie w opinii.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • henk
    ZA
    15/10/2020

    Mam paczkę w doskonałym stanie i szybki czas dostawy. Rozpoczęty montaż ramy i znaleziono 4 z wytłoczeń nie posiadały wszystkich otworów na szynach ślizgowych osi Z. Nie jest to dobre dla kontroli jakości, skontaktował się z obsługą klienta ponad tydzień temu i nadal czeka na rozwiązanie tego problemu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Drukarka potrzebuje trochę „mod", aby dobrze działać, na przykład wentylator chłodzący ma złe ujście powietrza i odciski są złe, ale wystarczy wydrukować nowy. Jako bardzo duży samolot drukowania ma tendencję do spadania trochę z jednej lub drugiej strony, jeśli drukarka jest nieaktywna, Tak więc trzeba pas, aby połączyć 2 silniki osi Z (sprzedawane na stronie trondxy), podstawa podgrzewanej płaszczyzny jest lekko zakrzywiona, więc konieczne jest dodanie grubości w różnych punktach, aby zapewnić, że podłoga nie jest obwodowa Absua wolta (mamy o 0,1-0,3 mm krzywej, która wydaje się niewielka, ale nn są) Nie ma nic tak poważnego. Sama drukarka kosztuje mniej niż jej części pobierane indywidualnie i jest bardzo cichy i szybki, powierzchnia drukarki jest bardzo ciasna, musiałem umieścić lakier, aby móc odłączyć modele bez konieczności młotka skrobaczki, nie żartuj Gorąco polecam, jeśli masz już doświadczenie i wiesz, jak moddare. Jeśli to twoja pierwsza drukarka, to nie wiem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Poprosiłem o pomoc w zakupionym produkcie, wciąż czekam na odpowiedź ponad miesiąc. Zakupiony produkt nie działał dobrze, wentylatory zasilacza bardzo hałaśliwy, aby być nowy. Produkt mógł zostać zwrócony, ponieważ był wadliwy i nie działał dobrze. Jednakże, dla mnie pozostałby złamany. Brak widocznego linku do kontaktu ze sprzedającym. Brak odpowiedzi na obsługę klienta po moim zakupie. Moim zdaniem lepiej jest kupić w portalu, gdzie można przygotować zwrot, a biorąc pod uwagę ceny równe europejskim, być może lepiej unikać ryzyka VAT i ceł, płacić go podwójnie. Głównie brak gwarancji po zakupie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Potrzeba czasu, aby się zbudować, ale gdy to się skończy, drukarka 3D działa bardzo dobrze. Zmienię paski na lepsze. Jestem zachwycona pierwszymi wydrukami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    W końcu musiałem przetestować moją drukarkę, i to jest fantastyczne. Polecam wszystkim, bardzo dobry nawet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Ładny przedmiot i szybka dostawa. dzięki :)))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Racja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    produto muito bom sem dúvidas máquina top. fácil de montar e funcionou de primeirA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft79 075
    • Ft123 069
    • Ft91 589
    • Ft161 810
    • Ft143 491
    • Ft320 570
    • Ft152 651
    • Ft228 675
    • Ft130 977
    • Ft91 589
    • Ft232 733
    • Ft213 712
    • Ft82 128
    • Ft63 809
    • Ft173 720
    • Ft35 260
    • Ft115 712
    • Ft17 980