Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    Otrzymany w doskonałym opakowaniu w rekordowym czasie 3 dni przed terminem. Dobra kondycja transportowa, doskonała prezentacja sprzętu, zostaną zmontowane i przetestowane w ciągu najbliższych kilku godzin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    https://youtu.be/rQhQyN8Q_Ek

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Instrukcje budynku są dla starego modelu, ale jeśli myślisz, że jeden - jeden - to go zbudujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dla pieniędzy bardzo dobra drukarka. Budowa była dobrze wyjaśniona. Jednak należy mieć techniczne zrozumienie. Zdradliwy jest autopoziomowy czujnik, który należy sprawdzić pod kątem funkcji i dostosować w razie potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Niesamowita drukarka i doskonała jakość. Szybka wysyłka i łatwa do zbudowania instrukcji. Naprawdę jest to najlepsza drukarka zakupowa, jaką możesz mieć w zakresie cen i jakości. Naprawdę rekomendowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo szybka dostawa, bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Rozpoczęcie emisji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Sam produkt jest bardzo dobry. Chciałbym zwrócić uwagę na pewne kwestie, ale biorąc pod uwagę cenę, jest ona odpowiednia. Istnieje jednak trudności w ustawieniu autopoziomującego czujnika, co jest ważną częścią. Zastosowany czujnik metalu jest produktem, który reaguje na poziomie 8 mm, ale otwór w śrubie, który trzyma czujnik, ma 10 mm szczelinę, nawet jeśli jest dostosowany do dna. Dlatego nie było wyboru, jak tylko naprawić część czujnika za pomocą metody, która nie używa śrub. Chciałbym, żebyś powiedział projektantom i pracownikom. Przesuń śrubę montażową czujnika o około 3 mm bliżej powierzchni łóżka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Niestety aktualizacja firmware musiała być wykonana bezpośrednio, ponieważ druk był zatrzymywany ponownie i ponownie. Posterunkowy Ducken też nie działa. Ustawienie jest średnio ciężkie. Trzeba było zrobić coś z drukowaniem 3D wcześniej. Program krojenia Tronxy nie jest tak dobry. Cura jest o wiele bardziej godna polecenia. Dzięki dobrym wskazówkom, odciski są dokładne. Osie X i Y oparte na pasie są również dobrze rozwiązane. Automatyczny system poziomujący działa. W sumie bardzo dobra drukarka, ale nic dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Moja drukarka 3d jest wadliwa, zasilacz ma nieregularny dźwięk ma wahania prądu i zaczął czuć spalony plastik bezpośrednio od prądu elektrycznego i czekam na odpowiedź jestem. Uważam, że ważne jest, aby być poważnym, jeśli poświęcamy się usługowaniu klientowi, musimy być sprawni i odpowiedzialni za błędy w produkcji. Pozdrowienia dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft76 135
    • Ft174 889
    • Ft117 548
    • Ft66 579
    • Ft98 435
    • Ft172 178
    • Ft251 658
    • Ft117 548
    • Ft59 252
    • Ft159 276
    • Ft67 534
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft379
    • Ft62 437
    • Ft1 469
    • Ft3 182
    • Ft4 049