Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2019

    Amazing sound and build quality. Dont have annoying highs or overpowered bass, the sound is just very balanced. Dont make me tired after 2-3 hours, like other hybrid earphones. Also good for gaming and movies. I use it for roadcycling too, comfortable and hold tight in my ears. There is no better choise in this pricerange.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Zamówienie zostało otrzymane w ciągu 37 dni. (wypłacone - 7 stycznia, otrzymane - 13 lutego). Opakowanie jest oryginalnym, szczelnym kartonowym pudełkiem z szarym polietylenem na wierzchu. Nie pognieciony, nie rozdarty. Produkt w pełni pasuje do opisu. To działa. Jestem bardzo zadowolony z dźwięku słuchawek - będę słuchał szczegółowo. W moich małych auryklesach dobrze pasują (martwię się o to). W zestawie wiklina kablowa czarna i karetki różnej wielkości. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z przejęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    To mój pierwszy IEM. Bardzo głośno i wyraźnie brzmi, ale potrzeba 12 godzin, aby zakończyć swój dźwięk. Banggood jest teraz moim ulubionym sklepem internetowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Balík dorazil v poriadku. Slúchadlá hrajú výborne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Świetny IEM w tej cenie. Reprodukcja dźwięku najwyższej jakości. Niewiarygodny bas z jednostki usznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    i received my order which is a plus. As a v90 goes the only two many 3 gripes i have Are 1 lettering on thecable is vary small and are hard to spoon and read. 2 the lettering on a items are small and barely noticeable 3 the included free comply ear tips are sticky after unboxing Over all, Trn v90 is great in ear monitor for an affordable price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Dobra jakość dźwięku (lepsza niż typowe słuchawki douszne). Praktycznie nie słychać ruszania kablem, co świadczy o jakości tych słuchawek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Sehr guter Klang, tolle Haptik und sehr guter Sitz im Ohr. Meiner Erwartungen sind vollständig erfüllt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2019

    Som muito equilibrado, graves excelentes, muito satisfeito! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft6,054
    • Ft5,146
    • Ft4,540
    • Ft19,986
    • Ft7,266
    • Ft5,448
    • Ft5,146
    • Ft5,146
    • Ft11,506
    • Ft5,600
    • Ft9,083
    • Ft10,294
    • Ft9,083
    • Ft5,448
    • Ft13,928
    • Ft5,146
    • Ft4,843
    • Ft25,740