Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2022

    Szybka dostawa produktu - w ciągu miesiąca. Bardzo dobrze zapakowane, bez uszkodzeń opakowania. Produkt jest wypełniany zgodnie z opisem. Pracuje już od dwóch dni - bez żadnych uwag. Świetny produkt dla biura i domu - przeglądanie Internetu, Microsoft Office, YouTube, oglądanie filmów. Mogą grać w nie bardzo skomplikowane i trudne gry. Gorąco polecam tego producenta. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Swietne korzyści kosztowe. Używam go do dostępu do Internetu, oglądania filmów i do montażu arkuszy kalkulacyjnych w Excelu. Do tej pory działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Bardzo fajna PC! (pol.). Windows Pro i w pełni Type-C!!! Dostępna jest 1x 8GB CT8G4SFS832A.M8FR z częstotliwością 2933MHz. Również zasilanie suply z adapterem UE jest w pakiecie. Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Jestem zadowolony z nieznanej marki TRIGKEY do mojego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Pozycja jest zwarta, do tej pory dostawa towaru jest dość szybka, zajęło im to 8 dni, aby być dostarczone tutaj w Arabii Saudyjskiej. Instalacja i konfiguracja jest szybka i łatwa, a OS jest już na Win 11. Chociaż procesor jest na dolnym końcu, nawigacja w aplikacjach iOS jest szybka ze względu na wysoki RAM i 256GB SSD. Polecam, żebyś go kupił!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    パッケージのデザインが新しくなっていました。その為なのか、OSがWindows10 Proではなく、最初からWindows11 Proになっていました。本体のサイズは思っていたよりも小さくて驚きました。動作も問題なく、とても気に入っています。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Małe i zazwyczaj dobre, surfowanie po sieci, oglądanie YouTube itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dobry produkt. jestem zadowolony. dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Sprzedaj wszystko, specyfikacje i szybkość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    /Ładny, mały komputer. Jest wystarczająco szybki do codziennych zadań, takich jak przeglądanie stron internetowych i biura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Wszystko jest w porządku z wysyłką.Nie użyłem go jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$589.99
    • US$399.99
    • US$399.99
    • US$329.99
    • US$369.99
    • US$599.99
    • US$439.99
    • US$499.99
    • US$549.99
    • US$289.99
    • US$899.99
    • US$169.99
    • US$699.99
    • US$14.29
    • US$469.99
    • US$389.99
    • US$869.99
    • US$19.99