Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2022

    Ten mini-pc jest dobrym wyborem, jeśli chcesz mieć mały i tani komputer do domu. Możesz używać swojej ulubionej przeglądarki internetowej z wieloma otwartymi kartami, aplikacjami i oczywiście możesz oglądać filmy .mkv z kodowaniem x.264 i x.265 bez żadnych problemów. (Próbowałem tylko w rozdzielczości Full HD, ale nie mam wątpliwości, że mam wystarczająco dużo mocy, aby pracować w trybie 4K zbyt.) Jest wyposażony w preinstalowany system Windows 10, ale nie użyłem tej instalacji. Zainstalowałem Windows 11 Professional bez żadnych problemów. Strona główna producenta łączy warianty sterowników, które są gotowe do integracji z mediami instalacyjnymi. A także mają sterowniki w numerowanych katalogach, aby zainstalować je ręcznie, jeśli wybrałeś ten sposób. Szczegółowy przewodnik, jak je zainstalować, nie jest podany. Czytałem o prędkości Wi-Fi. Maksymalna prędkość Wi-Fi dla Intel AC3165 wynosi 433 Mbps. (Zob. dokumentacja wywiadu.) https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/89450/intel-dual-band-wirelessac-3165.html W pudełku są dwa kable HDMI. Jeden z nich jest bardzo krótki, można go użyć do podłączenia monitora, jeśli mini-pc jest zamontowany z tyłu monitora. Zrobiłem kilka zrzutów ekranu z dobrze znanych programów. Pokazują one ogólny przegląd pc. Dotarła w ciągu 30 dni (w ostatnim dniu obiecanego odstępu czasu).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Oba komputery dotarły i są sprawne. Wysyłka trochę potrwała, ale przypuszczam, że jest to możliwe, biorąc pod uwagę dystans, COVID-19 i wszystkie inne rzeczy, które dzieją się teraz na świecie. Jedyną skargą jest to, że moje zamówienie zostało wykonane z pamięci DDR4-933, a zamiast tego otrzymałem wolniejszą pamięć DDR4-2666. Próbowałem skontaktować się z obsługą klienta w tym samym dniu otrzymałem powiadomienie, że paczka została wysłana (z niewłaściwą prędkością pamięci), ale zdawali się nie być w stanie zrozumieć, co jest problem. Nie sądzę, że ta osoba była rodowitym mówcą po angielsku pomimo tego, że była nazywana „Winston". Poza tym wygląda na schludny mały komputer i nie mogę się doczekać eksperymentowania z nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Zamówione w dniu 16 marca 2022 roku, a otrzymane w dniu 19 kwietnia 2022 roku, ponieważ wydawało się, że nie ma w magazynie, miałem wybór, aby utrzymać zamówienie lub anulować, wiedząc, że dostawa potrwa dłużej niż oczekiwałem, utrzymałem to zamówienie i nie żałuję, Ten przedmiot całkowicie spełnia moje oczekiwania. Pakiet jest dobrze chroniony do transportu, ten mini PC jest wyposażony w WIN 10 pro preinstalowany, wszystko działa bardzo dobrze, świetny stosunek jakości do ceny, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    korrekt kis gép. azt kapod amit ígér. cz raktárból 3 munkanap alatt megkaptam. második gépnek tökéletes! ( biztos ismeritek, mikor a gyerek lóg a nagygèpen, és nem tudsz dolgozni.) ajánlott mindenkinek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Dotarła w około 10 dni. Pudełko zewnętrzne nie ma zadrapań i jest w dobrym stanie. Po tym wszystkim konwersja wtyczka jest zbyt duża i wydaje się być trochę krucha, więc zastanawiam się, czy to dobrze ją zastąpić (Cóż, jest to produkt usługowy, ale jest dobry Ponieważ starałem się dopasować do butelki z gumą, proszę odnieść się do tych, którzy są zaniepokojeni rozmiarem, zostawię aspekt funkcjonalny tym, którzy znają szczegóły w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Otrzymałem go w czasie, o którym wspominali. Nie miałem żadnego problemu. Czas pokaże, czy dokonałem właściwego wyboru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Szybka dostawa, bardzo dobre pakowanie. Wygląda jak na zdjęcia od sprzedawcy. Nie przetestuj jeszcze tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    BIOS設定で電源OFF時に、USB給電をOFFにしたいが、BIOSの設定でUSB給電設定が見当たらない。サポートに連絡すると分かりませんとの回答。 商品自体はいいと思う。 発送も在庫ありで購入したが、在庫切れで2週間後迄に発送予定とあったが、発送までに1ヶ月かかった。 バックオーダー中なのにセールをしていたのはいかがなものかと?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Był łatwy do skonfigurowania, ponieważ pojawił się w wersji Win11 od początku. Klawiatura została przygotowana przez JIS plan krajowego USB, ale nie działa dobrze. Niektóre klawisze nie mogą być przełączane i nie mogą być używane na klawiaturze. Nie możemy sobie z tym poradzić? Poza tym, jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Dotarła do stanu WIN11. Jestem bardzo cichy i zadowolony. Paczka była również dobrze zapakowana. Adapter AC był serwisowany ze złączem konwersji UE do JP. Jednak część wstawiania jest długa i trudna w użyciu. Czy kupisz adapter AC tylko dla produktów ogólnego przeznaczenia?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$769.99
    • US$114.99
    • US$14.29
    • US$279.99
    • US$779.99
    • US$175.99
    • US$379.99
    • US$399.99
    • US$39.99