Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(562)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(562)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2021

    Stosunkowo szybka wysyłka, jak się spodziewano, doskonała obsługa nie powodowała konfliktów. Soczewki są niesamowite czuć się dobrze w rękach, nie wydaje się być wykonane z bardzo tanich materiałów, a przede wszystkim jego podejście, że obietnica, jeśli spełnione nie było dokładne, ale jak korzystać z zalecanej tabeli wieku nie oczekiwać czegoś dokładnie, Jeśli chcesz czegoś konkretnego, skonsultuj się z lepszym profesjonalistą. Moim zdaniem spełnia tę funkcję podejścia w przybliżeniu bardzo dobrze, że jeśli nie ma dużej różnicy, twoje oczy szybko dostosują się i do którego dałem dał mi pozytywną opinię i byłoby miło mieć 2 w przypadku zgubienia się, ale słuchaj rynek jest duży zawsze można szukać Kolejna, która spełni twoje oczekiwania, jeśli nie jesteś przekonana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Był w zwykłej torbie z nylonu, ale ponieważ był z ładnym twardym etui, idealnie zabezpieczył ją na drodze. W porównaniu z produktem nieindywidualnym, przejście jest bardzo dobre. Chociaż, jeśli nie jesteś przyzwyczajony do obiektywów wieloogniskowych, może to być mylące. Rama jest również jakościowa, łodygi trochę wyrastają, więc jest mniej możliwe, aby przypadkowo przeciążyć i złamać ją. Jestem zadowolony z okularów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Te okulary nie są uważane za zamienne w garnizonie medycznym, ale w sytuacjach awaryjnych są one naprawdę dobre, pamiętaj, że można zobaczyć w skupieniu zarówno w odległości, jak i na krótkim i bliskim dystansie, Niestety aberracje boczne zapobiegają przyjemnemu widzeniu, a to oznacza, że nie można z nich korzystać przez dłuższy czas, np. trzymać je w domu. Muszę tylko pamiętać o logistyce, zamówiłem czarno / biały model i otrzymał je w kolorze czarnym, napisany do pomocy, która zajmuje chwilę, ale robi to i kiedy to robi, jest zawsze miły i udaje się rozwiązać problemy, Który zaproponował częściowy zwrot za to, co się stało. Gratulacje dla Banggood za świetną obsługę posprzedażną, to gwarancja naszych zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Wspaniała jakość cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dzięki twojemu uśmiechowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    Качество соответствует цене. Оправа качественная, дужки подпружинены. линзы с разным фокусным, непривычно, что то в этом есть.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    Occhiali da lettura o per vedere qualsiasi cosa da vicino progressivi come quelli che costano centinaia di euro, ottimi ead un prezzo folle, grande acquisto 1,5 diotrie ++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    O grau da parte de baixo (perto) está correto, mas a parte de cima (longe), não dá pra usar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    De momento, parece que tienen buen acabado, aunque no sé bien si serán funcionales al 100 %, dado que aún no las he utilizado para todo lo que supuestamente sirven. Para cerca, parece que van bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    To dobre okulary, ale trzeba trochę czasu, aby dostosować się do

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$18.47
    • US$23.09
    • US$13.85
    • US$16.16
    • US$19.54
    • US$13.85
    • US$26.55
    • US$23.09
    • US$15.99
    • US$18.47
    • US$24.14
    • US$20.69
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$11.99
    • US$12.69
    • US$11.99