Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Pasuje do opisu, zostanie zamontowany na Nazgul 5 V2 kiedy go otrzymam. Zawiera obiektywną tarczę, która cały czas opuszcza Gopro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Bardzo dobrze, ale wyciągnięcie GoPro 5 jest bardzo trudne, wyciąganie go na dwie części. Przybyło szybko, dobrze spakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Idealnie pasuje do ramki, spełnia swój cel. Kiedy GoPro jest w nawiasie, trudno jest go wyciągnąć z nawiasu. Wspornik do przykręcenia ramy jest tam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo wątpiłem, ale kiedy go otrzymałem, byłem zachwycony, ponieważ pomimo faktu, że jest to zadrukowana moc, jest bardzo wysokiej jakości, elastyczny i sprytnie wykonany dla mojego bohatera 7 czarny. Kocham to teraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Dron przybył zgodnie z planem. Wysoka jakość i kompletny zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Absolutnie idealny! Istnieje również slajd chroniący obiektyw aparatu i jeśli chcesz można go wymienić na filtr ND!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Doskonale, mój bohater czarny 7 jest stabilny, a ochrona obiektywu jest najlepsza. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Jak w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobra jakość i elastyczność!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 953
    • Ft19 472
    • Ft910
    • Ft6 269
    • Ft2 431
    • Ft2 340
    • Ft3 210
    • Ft2 675
    • Ft5 018
    • Ft6 692