Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Brzmi naprawdę miło. Dość głośno. Problem w tym, że nie ma prawdziwego gruntu, lewy i prawy kanał nie ma pełnego zasięgu, nawet jeśli przełączysz przełącznik. Raczej High i Mid. Cała mniejsza częstotliwość jest przez woofer. Zalecam uzyskanie 300W Cyfrowego wzmacniacza głośnika 2.1 Kanału Banggood. To rozwiązuje problem wyskakujący przy włączaniu. 150 induktorów się rozgrzewa. Osobiście dodam do nich wodotryski. Nasadki należy wymienić. Są niejasne. Moja deska się pobrudziła. To wygląda inaczej niż to, co widać na zdjęciach. Poza tym warto! Prawie zapomniałem. Używam modułu zasilającego AC-DC Switchibg AC 100-240V do DC 24v 9A. Działa dobrze, ale ma problem z brzęczeniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Great Order delivered in just 7 days. All parts are good in condition. I have tested on 19v 3amp but i suggest to use 20v 10amp power supply with 4 ohm speakers and sub-woofer. Awesome sound.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    best product in price range it has most loudly sound and crystal clear sound I like it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Po raz pierwszy w zakupie Banggood i doskonała obsługa od początku do końca, wszystko absolutnie w porządku, dostawa była bardzo szybka i dużo przed terminem i wielki produkt spełnia określone w aplikacji... Oczywiście, że odkupię w niedalekiej przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Idealny produkt doskonały głos, ale zła dostawa pudełek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Otrzymał produkt na czas i wszystko było w dobrym stanie. Jakość jest dobra. Używam ładowarki do laptopa jako zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    best sound quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Niezły dźwięk 👌 bas jest niesamowity 👌 dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bardzo dobra deska, jeśli podążasz za tabelą specyfikacji, aby uzyskać maksymalną moc i biorąc pod uwagę dobre źródło, vc będzie bardzo zadowolony z dźwięku, że zapewnia Satysfakcjonujące ciężkie dla 100w Idealne średnie i ostre Ogólnie bardzo dobry dla kosztów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    super działa tylko moglibyście dorzucić obudowe z gotowym mi otworami na potencjometry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.79
    • US$22.99
    • US$11.49
    • US$21.84
    • US$99.99
    • US$4.99
    • US$13.79
    • US$14.99
    • US$25.36
    • US$17.31
    • US$6.54
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$27.71
    • US$122.98
    • US$46.19
    • US$42.99
    • US$26.99