Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2020

    Wymagaj min. 18-24V / 03-05A mocy przełączającej dla lepszego rezultatu. Dobra konstrukcja wzmacniacza i jakość dźwięku jest w porządku jak na watach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Urządzenie TPA3116 nie działa Bardzo rozczarowany Życzcie mi zwrotu pieniędzy Zamówienie 100071670 Erwin

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Malutki wzmacniacz. Przyzwoity dźwięk z dobrym zasilaniem. Została dostarczona wcześniej, dobra logistyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dobry przedmiot...bardzo ładny i piękny...dobra klarowność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Brak zasięgu.Niedobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    good amp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Gratulacje produkt świetny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Naprawdę dobrze, robi się niesamowicie, zadzwoniłam po 12-calowe pudełka i naprawdę mogę się z nim bawić.... Kupiłem go po obejrzeniu tego filmiku na youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z2Obfuour7c

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    плюсы: небольшой, качественно сделанный- энкодер на регуляторе громкости, хорошие и универсальные зажимы для колонок, можно и бананы вставить и провода зажать, глянцевый пластик корпуса, есть почти все употребимые источники - блютус, aux, микроusb-эмулитрует звуковую карту. Играет громко-для гулянок самое то, без претензий к качеству.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Doskonały produkt, łatwy w konfiguracji i użyciu, moc jest ponad moje oczekiwania. Zamówienie jak było łatwe i wysyłka zaskakująco szybko. Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 295
    • Ft7 249
    • Ft6 635
    • Ft15 332
    • Ft19 534
    • Ft11 113
    • Ft21 081
    • Ft15 332
    • Ft15 266
    • Ft5 723
    • Ft5 746
    • Ft24 892
    • Ft11 253
    • Ft12 544
    • Ft30 282
    • Ft3 445
    • Ft12 610
    • Ft9 955