Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(685)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(685)
    • 5 Star(626)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Przybyli szybko i dobrze zapakowani. Najpierw wydawało się, że jest to problem, ponieważ małe zielone światło migało przez ułamek sekundy, naciskając kontrolę głośności. Może to być spowodowane mniejszym zasilaniem (12V 1A). Miernik głośności nie ma pozycji start/stop, możesz go obrócić. Następnie, gdy pendrive nagle się włączył, z panelem LED pojawiają się 2 silne zielone światła. Po tym wszystkim wszystko działa dobrze, wszystkie wejścia działają tak, jak musi być. Użyłem Roadstar 4Ohm 24W sound box parę, jak widać na zdjęciach. Zamówiłem zasilacz 24V 5A, aby wypróbować go z moją parą 100W (używając go ze wzmacniaczem 180W). Ale jestem całkiem zadowolony z moich 24W pudełka, użyję tego małego pudełka z nimi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    We use Bluetooth on this amplifier to play music from our smartphones on speakers taken from an old hi-fi system (6 ohms, 60W max). The TPA3116 is very convenient for this usage. Sound is surprisingly good, connection is fast, reconnection is automatic. We got only 2 problems. The first is with a Samsung phone. Sound was too loud for background music, even at the lowest volumes on the phone and on the TPA3116 amplifier. I found on the web that this is related to the Bluetooth absolute volume option introduced on recent Samsung phones. The solution is to activate the developer mode and disable the absolute volume Bluetooth option. It seems that some devices are designed to work with this option, not the TPA3116. The second problem is that the TPA3116 auto-connects too easily with some transmitters in the neighbourhood. We have a low-latency Bluetooth connection for headphones on a digital piano, the TPA3116 takes it when idle, even though the transmitter is on another floor, and then the headphones cannot connect anymore in true low-latency mode. The solution is to turn off the TPA3116 when not in use. Apart from these minor disadvantage we are very satisfied with this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Fantastyczny mały gadżet, że zajęło tydzień, aby przyjechać do Grecji. Testuję go za pomocą głośników 1300 Euro Triangle (120watt) o mocy 24v 5amp i w połowie objętości (15 od 30) grają wystarczająco głośno na imprezę domową. Dolne środkowe i wysokie są idealne i gładkie. Dlatego próbowałem go z parą drogich głośników, aby móc dokładnie usłyszeć, jaki rodzaj dźwięku może produkować i był idealny nie tylko dla 20 euro, ale dla wielu osób

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    The sound is not as good as my very old Sony HCD-MDX10. But maybe I'm expecting too much from this tiny cheap device, and the Sony MDX10 is actually a very good player(one of the best in its categary) at its time. Overall Excellent quality for its value. Volume could be very loud. Currently using 12V-3A power supply. Will try to find a big power supply to see if it can produce better sound.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Znakomite małe urządzenie. Jest bardzo czysty i mocny. Połączenie bardzo łatwe. Nie umieszczam 5 gwiazdek ze względu na „pop" w głośnikach, gdy wzmacniacz jest włączony. Rzeczywiście, uruchomienie urządzenia powoduje mały wstrząs w hp, który nie zapewnia zaufania. Chociaż jest to nieistotne. Za zakupy z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Nagyon jó termék csak ajánlani tudom!! 🙂 Le eset az állam amikor meg halotam hogy 18 colos hangszórót milyen szépen tisztán hajtotta A táp 19v 4.5 A Szereznem kell hozzá egy 24v tápot és még Jobb lessz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    infelizmente não está funcionando, veio um componente errado um diodo no lugar de um transistor, apontado na foto!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    +Zaskakująco dobra jakość dźwięku. +Proste użycie. - W złączu głośnika, utworzone otwory nie są równoległe, więc trudno jest podłączyć kabel. Banany z wtyczkami. - Dźwięk wyskakuje z głośników, gdy jest włączony. Ogólnie rzecz biorąc, dobry produkt. polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Bardzo szybka dostawa z magazynu CZ. Mały wzmacniacz działa na 2 głośnikach „Magnat" i ma zastąpić moje stare skrzynki PC. Zasilacz jest zasilaczem 12V/1.5A, który jest dość wystarczający do tego celu. To co naprawdę mi zaimponowało, to ten krystalicznie czysty dźwięk w całym zakresie częstotliwości! Funkcjonalność i jakość akustyczna w tym segmencie cenowym są najlepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To doskonały wzmacniacz. Musisz kupić, jeśli potrzebujesz, nawet możesz kupić, jeśli nie potrzebujesz. Naprawdę jest aż tak dobrze. Początkowo kupiłem go, by ożywić mój stary zestaw głośników F&D, ale skończyłem kupując nowy zestaw głośników do tego wzmacniacza. Podłączyłem go z parą Micca MB42X i brzmi naprawdę dobrze naturalnie i pełni. Ciepło dźwięku jest bez wątpienia mniej niż wzmacniacz rurowy o tym samym IC ( tj. TPA 3116), ale te wzmacniacze rurowe kosztują trzy razy więcej i niezdarnie. Inna rzecz, o której musisz pamiętać, jeśli kupujesz ten wzmacniacz, potrzebujesz dobrego zasilacza o mocy co najmniej 100 W, aby uzyskać większość z niego. Tak, może działać na wszystkim pomiędzy 9-24 wolt, ale daje pełny potencjał na 20 wolt @ 5Amp. Głośność i pełnia dźwięku bardzo różnią się od zasilania. Jeśli planujesz uruchomić go na starej, nieużywanej cegle zasilającej laptopa, zastanów się dwa razy. Może zadowolić nawet audiofilów, jeśli jest używany z dobrej jakości głośnikami z dobrą możliwością crossovera i doceniać zasilacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.27
    • US$107.40
    • US$21.93
    • US$58.89
    • US$278.34
    • US$57.49
    • US$54.33
    • US$89.99
    • US$72.99
    • US$64.67
    • US$41.99
    • US$68.13
    • US$57.09
    • US$15.02
    • US$52.45
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$11.99