Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(631)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(631)
    • 5 Star(578)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Nie przetestowano jeszcze urządzenia, ponieważ niestety nie jest dostarczany kabel zasilający również w opisie BG Spójrz na górę Wymiary: L 11cm T 10cm H 5cm Szybki transport pozostaje zobaczyć, co przyniesie pudełko. Nie przetestowano jeszcze urządzenia, ponieważ niestety w opisie BG nie jest zawarty kabel zasilający Wyglądaj świetnie Wymiary: L 11cm D 10cm H 5cm Szybki transport pozostaje zobaczyć, co przynosi pudełko.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo zadowolony. Wysyłka w rozsądnym czasie z Belgii, Compact i dobrze wykonany produkt. Dźwięk jest zaskakująco wyważony z mocnym, ale zrównoważonym basem, dobrze prezentowanym i zrównoważonym medium, kryształowych wysokich bez dzwonienia i wkurzania. Mimo że zasilany jest 24V 5A, moc wyjściowa nie wynosi 50W na kanał, ale mniej niż połowę (będzie to kanał 20W), to jednak, nawet jeśli jest to duże natężenie, nie oznacza to istotnego zniekształcenia, wręcz przeciwnie. Obecnie testowany tylko z aux i z bluetooth; ten ostatni jest łatwy do dopasowania, a połączenie jest stabilne w zakresie około 10m. Zdecydowanie polecam, aby dźwięk średniej wielkości (4mx4m) środowisko. Wykończenie są dobre ogólnie, bardzo dobre biorąc pod uwagę cenę. Ostatnia uwaga: nawet przy dużej objętości mały potwór nie grzeje. Za Ekonomiczny Doskonała jakość dźwięku Zakończenie Wszechstronna Wymiary zawarte Przeciwko Objętość niższa niż deklarowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Doskonała jakość dźwięku. Łatwe i bezproblemowe połączenie. Ładnie wykończone, wysokiej jakości złącza. Wystarczy mocy, ale nie osiąga 2x50W. Do użytku zrobię to idealnie. Byłem bardzo zadowolony. Bardzo polecam. Bardzo dobrze zapakowane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Przybyli szybko i dobrze zapakowani. Najpierw wydawało się, że jest to problem, ponieważ małe zielone światło migało przez ułamek sekundy, naciskając kontrolę głośności. Może to być spowodowane mniejszym zasilaniem (12V 1A). Miernik głośności nie ma pozycji start/stop, możesz go obrócić. Następnie, gdy pendrive nagle się włączył, z panelem LED pojawiają się 2 silne zielone światła. Po tym wszystkim wszystko działa dobrze, wszystkie wejścia działają tak, jak musi być. Użyłem Roadstar 4Ohm 24W sound box parę, jak widać na zdjęciach. Zamówiłem zasilacz 24V 5A, aby wypróbować go z moją parą 100W (używając go ze wzmacniaczem 180W). Ale jestem całkiem zadowolony z moich 24W pudełka, użyję tego małego pudełka z nimi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Solidna i piękna struktura. Stoi gładko w moim salonie między innymi urządzeniami. Bardzo szybka dostawa. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Kup to teraz! Moc głośnika jest niewiarygodna z niezwykle niskim hałasem przynajmniej w trybie BT. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Fantastyczny mały gadżet, że zajęło tydzień, aby przyjechać do Grecji. Testuję go za pomocą głośników 1300 Euro Triangle (120watt) o mocy 24v 5amp i w połowie objętości (15 od 30) grają wystarczająco głośno na imprezę domową. Dolne środkowe i wysokie są idealne i gładkie. Dlatego próbowałem go z parą drogich głośników, aby móc dokładnie usłyszeć, jaki rodzaj dźwięku może produkować i był idealny nie tylko dla 20 euro, ale dla wielu osób

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Znakomite małe urządzenie. Jest bardzo czysty i mocny. Połączenie bardzo łatwe. Nie umieszczam 5 gwiazdek ze względu na „pop" w głośnikach, gdy wzmacniacz jest włączony. Rzeczywiście, uruchomienie urządzenia powoduje mały wstrząs w hp, który nie zapewnia zaufania. Chociaż jest to nieistotne. Za zakupy z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Produkt nie działa, nie włącza się, jest wadliwy!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Bardzo szybka dostawa z magazynu CZ. Mały wzmacniacz działa na 2 głośnikach „Magnat" i ma zastąpić moje stare skrzynki PC. Zasilacz jest zasilaczem 12V/1.5A, który jest dość wystarczający do tego celu. To co naprawdę mi zaimponowało, to ten krystalicznie czysty dźwięk w całym zakresie częstotliwości! Funkcjonalność i jakość akustyczna w tym segmencie cenowym są najlepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To doskonały wzmacniacz. Musisz kupić, jeśli potrzebujesz, nawet możesz kupić, jeśli nie potrzebujesz. Naprawdę jest aż tak dobrze. Początkowo kupiłem go, by ożywić mój stary zestaw głośników F&D, ale skończyłem kupując nowy zestaw głośników do tego wzmacniacza. Podłączyłem go z parą Micca MB42X i brzmi naprawdę dobrze naturalnie i pełni. Ciepło dźwięku jest bez wątpienia mniej niż wzmacniacz rurowy o tym samym IC ( tj. TPA 3116), ale te wzmacniacze rurowe kosztują trzy razy więcej i niezdarnie. Inna rzecz, o której musisz pamiętać, jeśli kupujesz ten wzmacniacz, potrzebujesz dobrego zasilacza o mocy co najmniej 100 W, aby uzyskać większość z niego. Tak, może działać na wszystkim pomiędzy 9-24 wolt, ale daje pełny potencjał na 20 wolt @ 5Amp. Głośność i pełnia dźwięku bardzo różnią się od zasilania. Jeśli planujesz uruchomić go na starej, nieużywanej cegle zasilającej laptopa, zastanów się dwa razy. Może zadowolić nawet audiofilów, jeśli jest używany z dobrej jakości głośnikami z dobrą możliwością crossovera i doceniać zasilacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 038
    • Ft7 184
    • Ft12 379
    • Ft16 195
    • Ft43 892
    • Ft8 320
    • Ft10 591
    • Ft36 184
    • Ft30 642
    • Ft18 013
    • Ft18 914
    • Ft4 281
    • Ft9 834
    • Ft27 841
    • Ft29 885
    • Ft22 822
    • Ft11 105
    • Ft16 644