Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(587)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(587)
    • 5 Star(543)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Nie przetestowano jeszcze urządzenia, ponieważ niestety nie jest dostarczany kabel zasilający również w opisie BG Spójrz na górę Wymiary: L 11cm T 10cm H 5cm Szybki transport pozostaje zobaczyć, co przyniesie pudełko. Nie przetestowano jeszcze urządzenia, ponieważ niestety w opisie BG nie jest zawarty kabel zasilający Wyglądaj świetnie Wymiary: L 11cm D 10cm H 5cm Szybki transport pozostaje zobaczyć, co przynosi pudełko.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo zadowolony. Wysyłka w rozsądnym czasie z Belgii, Compact i dobrze wykonany produkt. Dźwięk jest zaskakująco wyważony z mocnym, ale zrównoważonym basem, dobrze prezentowanym i zrównoważonym medium, kryształowych wysokich bez dzwonienia i wkurzania. Mimo że zasilany jest 24V 5A, moc wyjściowa nie wynosi 50W na kanał, ale mniej niż połowę (będzie to kanał 20W), to jednak, nawet jeśli jest to duże natężenie, nie oznacza to istotnego zniekształcenia, wręcz przeciwnie. Obecnie testowany tylko z aux i z bluetooth; ten ostatni jest łatwy do dopasowania, a połączenie jest stabilne w zakresie około 10m. Zdecydowanie polecam, aby dźwięk średniej wielkości (4mx4m) środowisko. Wykończenie są dobre ogólnie, bardzo dobre biorąc pod uwagę cenę. Ostatnia uwaga: nawet przy dużej objętości mały potwór nie grzeje. Za Ekonomiczny Doskonała jakość dźwięku Zakończenie Wszechstronna Wymiary zawarte Przeciwko Objętość niższa niż deklarowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Doskonała jakość dźwięku. Łatwe i bezproblemowe połączenie. Ładnie wykończone, wysokiej jakości złącza. Wystarczy mocy, ale nie osiąga 2x50W. Do użytku zrobię to idealnie. Byłem bardzo zadowolony. Bardzo polecam. Bardzo dobrze zapakowane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Solidna i piękna struktura. Stoi gładko w moim salonie między innymi urządzeniami. Bardzo szybka dostawa. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Kup to teraz! Moc głośnika jest niewiarygodna z niezwykle niskim hałasem przynajmniej w trybie BT. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Urządzenie jest bardzo małe Rozmiar palmy Jeszcze nie próbowano UWAGA: Szkoda, że adapter nie przyszedł z nim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Bardzo dobry mały wzmacniacz do mojego starego gramofonu, który znalazłem razem z moimi 50 letnimi dyskami! I mogę go używać do wszystkich naszych tabletów i smartfonów poprzez połączenie bluetooh. Otrzymałem ją w moim kraju w Republice Czeskiej w ciągu tygodnia. Nie mogę się doczekać świąt, kiedy znalazłem więcej czasu na słuchanie moich starych, ale bardzo dobrych dysków!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Produkt nie działa, nie włącza się, jest wadliwy!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Silna mała rzecz. Ma ochronną membranę, zdejmij ją. Instrukcje w języku chińskim i angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Fantastyczny mały gadżet, że zajęło tydzień, aby przyjechać do Grecji. Testuję go za pomocą głośników 1300 Euro Triangle (120watt) o mocy 24v 5amp i w połowie objętości (15 od 30) grają wystarczająco głośno na imprezę domową. Dolne środkowe i wysokie są idealne i gładkie. Dlatego próbowałem go z parą drogich głośników, aby móc dokładnie usłyszeć, jaki rodzaj dźwięku może produkować i był idealny nie tylko dla 20 euro, ale dla wielu osób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Bardzo szybka dostawa z magazynu CZ. Mały wzmacniacz działa na 2 głośnikach „Magnat" i ma zastąpić moje stare skrzynki PC. Zasilacz jest zasilaczem 12V/1.5A, który jest dość wystarczający do tego celu. To co naprawdę mi zaimponowało, to ten krystalicznie czysty dźwięk w całym zakresie częstotliwości! Funkcjonalność i jakość akustyczna w tym segmencie cenowym są najlepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 453
    • Ft8 461
    • Ft13 045
    • Ft26 096
    • Ft20 777
    • Ft32 795
    • Ft12 822
    • Ft27 858
    • Ft16 660
    • Ft20 099
    • Ft22 899
    • Ft19 051
    • Ft21 274
    • Ft53 374
    • Ft14 043
    • Ft12 822
    • Ft16 028
    • Ft20 456