Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(533)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(533)
    • 5 Star(494)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Nie przetestowano jeszcze urządzenia, ponieważ niestety nie jest dostarczany kabel zasilający również w opisie BG Spójrz na górę Wymiary: L 11cm T 10cm H 5cm Szybki transport pozostaje zobaczyć, co przyniesie pudełko. Nie przetestowano jeszcze urządzenia, ponieważ niestety w opisie BG nie jest zawarty kabel zasilający Wyglądaj świetnie Wymiary: L 11cm D 10cm H 5cm Szybki transport pozostaje zobaczyć, co przynosi pudełko.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Jakość dźwięku jest doskonała, a wzmacniacz jest łatwy w użyciu. Łączy się z moimi urządzeniami szybko i bez problemów za każdym razem. Budowa jest dobra, ale 2x50W wydaje się być optymistyczna, biorąc pod uwagę, że wzmacniacze IC są chłodzone tylko przez płytę ciruit. W sumie bardzo ładny wzmacniacz z niesamowicie niską ceną. Właśnie kupiłem drugi...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Super mała zabawka z świetną wydajnością. Mały i bardzo lekki, zasilacz jest większy i cięższy. Złącze głośnika jest źródłem zaufania, punkt 5.0 BT. Brakuje tylko podnośnika słuchawkowego, przyciemniającego wyświetlacz, a światło wokół regulacji głośności może być przyciemnione. Dźwięk jest jeszcze trochę „cyfrowy" do wprowadzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo zadowolony. Wysyłka w rozsądnym czasie z Belgii, Compact i dobrze wykonany produkt. Dźwięk jest zaskakująco wyważony z mocnym, ale zrównoważonym basem, dobrze prezentowanym i zrównoważonym medium, kryształowych wysokich bez dzwonienia i wkurzania. Mimo że zasilany jest 24V 5A, moc wyjściowa nie wynosi 50W na kanał, ale mniej niż połowę (będzie to kanał 20W), to jednak, nawet jeśli jest to duże natężenie, nie oznacza to istotnego zniekształcenia, wręcz przeciwnie. Obecnie testowany tylko z aux i z bluetooth; ten ostatni jest łatwy do dopasowania, a połączenie jest stabilne w zakresie około 10m. Zdecydowanie polecam, aby dźwięk średniej wielkości (4mx4m) środowisko. Wykończenie są dobre ogólnie, bardzo dobre biorąc pod uwagę cenę. Ostatnia uwaga: nawet przy dużej objętości mały potwór nie grzeje. Za Ekonomiczny Doskonała jakość dźwięku Zakończenie Wszechstronna Wymiary zawarte Przeciwko Objętość niższa niż deklarowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Doskonały wzmacniacz i nie tylko. Wysoka jakość i jakość dźwięku! Polecam!! To byłoby najlepsze, gdyby miał kontrolę!.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Doskonała jakość dźwięku. Łatwe i bezproblemowe połączenie. Ładnie wykończone, wysokiej jakości złącza. Wystarczy mocy, ale nie osiąga 2x50W. Do użytku zrobię to idealnie. Byłem bardzo zadowolony. Bardzo polecam. Bardzo dobrze zapakowane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Solidna i piękna struktura. Stoi gładko w moim salonie między innymi urządzeniami. Bardzo szybka dostawa. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Kup to teraz! Moc głośnika jest niewiarygodna z niezwykle niskim hałasem przynajmniej w trybie BT. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Mały wzmacniacz, brzmi dobrze, a łączność Bluetooth działa dobrze. Jedyna rzecz w tym, że potencjał głośności wydaje się być dość delikatny. W przeciwnym razie wielka wartość dla ceny. Trzeba pamiętać, że jest bez zasilania! Potrzebujesz standardowej wtyczki 9V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Plusy - proste urządzenie Łatwe okablowanie Działa w szerokim zakresie prądu Kiedy muzyka jest przenoszona przez bluetooth, nie słychać echa - piękny dźwięk Minusy - nie ma radia nie jest zdalnym sterowaniem Nie ma wyrównywacza - możesz używać tylko ustawień audio w smartfonie Plusy - proste urządzenie Łatwa obsługa Działa na szeroką skalę Nie ma nigdzie, kiedy transfer muzyki przez bluetooth - piękny dźwięk Przeciw - nie ma radia Nie stała kontrola nie ma internizera - tylko źródła dźwięku w smartfonie mogą być przyjemne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Ten wzmacniacz działa zgodnie z sugestią, po podłączeniu do bieżącego gniazdka (nie zawiera kabla). Można odtwarzać audio przez SD-Card, Line-In, USB lub Bluetooth. Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,540
    • Ft6,057
    • Ft14,307
    • Ft9,537
    • Ft12,111
    • Ft26,649
    • Ft5,751
    • Ft12,111
    • Ft4,543
    • Ft18,895
    • Ft44,214
    • Ft7,871
    • Ft18,580
    • Ft11,445
    • Ft5,085
    • Ft4,540
    • Ft69,352
    • Ft5,146