Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2022

    ótimo produto recomendo , qualidade do audio é ótimo ligado com 2 caixa de som da ONKYO mas não tem o botao liga desliga, fica ligado direto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Nie dobrze ten przedmiot proszę zmienić volime nie działa żaden Spiker Soeond i wanna chenge ten bord proszę

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Sprawdzałem na stronie banggood i nie ma już na stronie internetowej kupiłem produkt, nie wysłali mi, tylko kartonowe pudełko, chcę, aby wysłać mi produkt, kupiłem go i zapłaciłem gotówką Nr porządkowy: 104511126

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Za dużo, żeby się pozbierać! Dźwięk jest głośny i głośny, nie licząc mocy! Składam do kupy pudełko, ale wkrótce przychodzi rozdzielacz częstotliwości 💥🇧🇷

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Przedmiot otrzymany po tym, jak został wycofany z druku. Pozycja wizualnie ok. Artykuł jest szczególnie oceniany, gdy jest używany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Chcę, aby ten botd wysyłał tylko zestaw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Mój produkt dotarł dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Brakuje produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Ok! problem logistyczny... Rumunia Logistyka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$3.44
    • US$4.99
    • US$18.89
    • US$42.99
    • US$8.57
    • US$11.49
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$8.07