Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2022

    Wkrótce przybyła z magazynu Eus. Produkt jest bardzo fajny, bardzo fajny. Zaskakujące jest to, że są na nim napisane 92 utwory, ale na pewno jest „cichy" w porównaniu z tym. Spodziewałem się głośniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Wspaniała maszyna. Zaskakująco cicho. Dobrze łamie grubsze gałęzie, tylko te bardzo cienkie pozostają w gwincie. Na wyprzedaży, to był bardzo dobry zakup. Cieszę się, że go kupiłem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    super stroj silny neporovnatelna cena a vykon ako aj konštrukcia. velky koš na bezny zahradny odpad upne idealne. hlavne mokre konare smrekove to bralo bez problemov . suchy buk co som skusal tak to odstavilo motor. velmi rychle dodanie GLS kurierskou spoločnosťou z českeho skladu . za tu cenu na svk kupite len odvar tejto mašinky.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Perfekcyjnie!!! Pozytywny ++++ Przyjechał wcześniej, ale nie miałam czasu rozpakować i złożyć go do kupy, często był w jego pudełku. Innym razem, po prostu poskładałem to w całość, to nie jest skomplikowane, to jest to, że zdjęcia w podręczniku nie są zbyt ostre, ale można wylogować się, które śruby i podkładki są gdzie iść. Mocna masywna maszyna, nie tak łatwa, podoba mi się, że czuję, że jest w niej materiał. Nadal próbuję, jestem zadowolony z jego wydajności, widziałem negatywną, regulowaną część, jak bardzo materiał jest przymocowany do noża, może być tak mocno, że nóż sięga płytki, trzeba zwrócić uwagę, Podobnie jak łodygi dzierła, takie jak róże, nie zawsze cięte, ale ładnie pękają, pękają. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z produktu i sprzedawcy! W porządku, ale nie mam czasu, żeby się rozpakować i dobrze to poukładać, przez jakiś czas było całkiem w zwolnionym tempie. Pewnego dnia chcę to zrobić dobrze i dobrze, to nie jest prawda, tylko, że dzień w przyprawie to nie ma znaczenia, ale możesz wyjść, cokolwiek i pralka pójdą źle. To rzeczywistość, nie ma znaczenia, nie tak lekka, lubię to, że ma w sobie materiał. Będę potrzebował tego, będę potrzebował tego z sobą, będę potrzebował jednej osoby, z drugą częścią, gdzie materiał musi być do drugiej, może być tak daleko, że inni dotkną rynku, Musisz zwrócić uwagę, jak również to możliwe z pustymi krawędziami, takimi jak: dlaczego, nie wydaje się go przeciąć, ale ładnie łamie. Dlaczego, ja patrzę z tym drugim i tym drugim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    W przypadku suchych gałęzi nie zawsze jest zakupiony z zalecanym maksymalnym rozmiarem, ale jest to dobre narzędzie. Niektóre miejsca mogą być trochę miękkie z plastikową częścią. Po kilku godzinach użytkowania, jestem poparzony szlifierką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Przybył szybko, nie było żadnych śladów, nóż do niszczarki miał metalowe odłamki. Nie byłem w stanie spróbować jeszcze, może w ten weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Wada kuriera musiała długo czekać, ale było warto. Jestem zadowolony z występu. Dobrze sobie radził z gównianym i świeżo ściętym wiekiem. Nie musisz go najpierw posiekać, poradzisz sobie z długimi. W przypadku dżemów warto owinąć rozmiar allit dalej, a następnie spróbować jazdy do tyłu. Polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Szybko dotarł z czeskiego magazynu.Pakowanie jest dobre, montaż poszedł łatwo. To nie jest głośne, to dobrze niszczy.Mam nadzieję, że będzie działać bez problemów przez długi czas.Na podstawie użytkowania do tej pory, mam pozytywną opinię o maszynie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    /Samoloty już przyleciały. Paczka jest nietknięta. Mam nadzieję, że maszyny działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Bałem się go, ale wygląda na bardzo dobrego i silnego. Mam nadzieję, że to potrwa. Tak, i przyszedł w kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$42.99
    • US$34.99
    • US$32.99
    • US$49.39
    • US$62.99
    • US$31.49
    • US$59.99
    • US$24.24
    • US$284.99