Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2022

    Niszczarka jest solidnie zbudowana, ale w 27kg nie jest lekka. Nie przewróci się nawet przy dużych gałęziach. Montaż był prosty i przebiegł szybko. Instrukcje są wielojęzyczne i szczegółowe. Moc ciągła wynosi 2 300 watów, a przez krótki czas wat. Jestem bardzo zadowolony i chciałbym kupić to urządzenie ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Wyrób wysokiej jakości. Wygląda ładnie i łatwo w montażu, gdy odkryjesz instrukcje, które nie są całkiem intuicyjne w niektórych krokach (niestety zostały wykorzystane w stylu lego ikea). Jeszcze nie testowałem, bo padało przez ostatnie 3 dni, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. BTW, należy uważać, ponieważ pudełko ma około 30 kg, a po zaniesieniu go do środka, aby złożyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Good value for the money. There are a few assembly quality issues as well and probably some electrical problems but in overall it's a good product. Let's see how long it will last.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Wszystko zgodnie z opisem. Dostawa, jak obiecałem. Bardzo zadowolony, jeszcze nie próbowałem. Jak spróbuję, napiszę dodatkowe opinie. Polecam produkt i sprzedawcę. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    plastový obal stroja vyzerá lacno, zatiaľ nevyskúšané v záťaži, rýchle dodanie z CZ skladu, úzky otvor na vkladanie konárov (asi ako všetky podobné stroje)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Na korzyść maszyny- Mocna, wystarczająco ciężka, aby utrzymać ją na miejscu, hałas jest niższy niż myślałem, więc jest to dobre dla tych, którzy z nią pracują. Negatywny- śruby, które dociskają maszynę do konstrukcji wspornika, wątpię, że z późniejszą statywem się nie zgubią, nic, co się boi, a nawet nie może naprawić, a nawet przymocować inny sposób dociskania do konstrukcji. Ale ja daję 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Sajnos az egyik burkolat rögzítőfurat el volt törve, de azért így is a helyén maradt. A működést nem befolyásolja csak esztétikai elem. Próba csak később lesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Niestety, w produkcie jest kilka uszkodzonych części, mam nadzieję, że nie wpłynie to na działanie. Sam produkt wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Łatwy montaż i dobra funkcja, bardzo szybka dostawa, wszystko idealne *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    To działa, ale jest uszkodzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$41.99
    • US$39.99
    • US$47.99
    • US$59.99
    • US$34.99
    • US$105.99
    • US$32.99
    • US$102.74
    • US$36.99
    • US$62.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$84.99
    • US$36.99
    • US$103.99
    • US$32.99