Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2022

    Dotarł bezpiecznie dzięki starannemu pakowaniu. Wygląda na bardzo precyzyjną pompę. Nie miałem okazji go wypróbować, mam nadzieję, że będzie to dobry i trwały kawałek. Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Prišlo rýchlo a hlavne v poriadku. Vyzerá fantasticky,robustne,je tam prepínač na čistú a špinavú vodu,čo je super. Zatiaľ som nemal možnosť ho vyskúšať,ale to sa o pár dní zmení. Môžem len odporučiť 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Arrived really fast to Hungary, Budapest, looks like a great product, I cannot wait to see what can this do under the water. The price was amazing amazing, half, compared to the similar items here. I'm satisfied, thanks Topshak for the coupon , Banggood.com!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Szybki czas dostawy (tylko 2 dni!), aby pierwszy funkcjonalny test w pełni zadowolony, co najmniej 1/4 cala linii ma w pełni wykorzystane z dobrym ciśnieniem. Stal nierdzewna to tylko obudowa, koło łopatkowe jest wykonane z ABS, mimo to: jasne zalecenie! Bardzo dobrze, jak na cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Towar dotarł szybko, w ciągu tygodnia. Zewnętrznie wygląda jak w opisie. Jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Działa świetnie, dużo wody w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Super pompa działa perfekcyjnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Niezwykle dobra pompa, duża wyporność wody

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$12.99
    • US$95.99
    • US$14.94
    • US$9.19
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$19.62
    • US$89.99
    • US$64.99