Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(515)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(515)
    • 5 Star(481)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2022

    Szybko dotarł w ciągu 10 - 12 dni z DHL w Grecji, problem na opakowaniu szczęśliwie, Jego opis jest prawidłowy, Początkowo próbowałem tylko z wodą działa doskonale, spray jest dobry, wszystko bardzo ładne, Wydaje prawie taki sam dźwięk jak odkurzacz, Za swoją pracę i jej cenę polecam to jest dobre, dzięki Banggood i sprzedawców ..

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Na początku sceptyczny, ale w ręce został znaleziony świetny produkt, wszystko w ABS i jest bardzo wytrzymały, łatwy montaż części, bardzo mocna latarka ledowa, możliwość wyboru trzech dysz o różnych rozmiarach, bardzo proste w regulacji, Wraz z tym, co widoczne na opakowaniu jest dołączony klucz do naprężenia dyszy oraz igłę do czyszczenia dyszy, w razie potrzeby uchwyt jest shuko, a pojemnik może pomieścić około 1 LT płynu, Jest również dostarczany z małym lejkiem, aby móc mieszać kolory, rozszerzenie jest około 1,5 metra, a za opryskiwaczem dwie obudowy, aby móc przechowywać dysze, których nie potrzebujemy. Świetny produkt Polecam go wszystkim. Podręcznik w 5 językach: włoski, francuski, angielski, niemiecki i hiszpański

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Niestety, po raz pierwszy miałem zepsute urządzenie: uchwyt na pasek był uszkodzony plastik i lampa. Ponadto, z tym urządzeniem, nie mogłem przechowywać dyszy 2.5mm w urządzeniu, ponieważ bez względu na to, jak ją zmieniłem, nie można jej zamknąć. Napisałem do obsługi klienta i 6 dni później na Węgrzech pojawiło się nowe, bezbłędne urządzenie i napiszę o tym: Montaż, czyszczenie i wymiana dysz są nieskończenie proste. Dzięki konstrukcji maszyny, można ją umieścić, kabel jest również dobrze pozycjonowany i nie spada. Rurka podłączona do zbiornika może być przesuwana, więc jeśli ustawisz ją we właściwym kierunku - w zależności od tego, czy działasz w dół czy w górę - maszyna pozostawia bardzo mało farby na dnie zbiornika. Lampa ma bardzo jasne światło i jest bardzo praktyczna do przenoszenia. Uchwyt na pasek jest zaprojektowany w taki sposób, że może być używany poprzez przesuwanie lampy. Regulator pozwala na dostosowanie odchylenia standardowego. Maszyna nie jest łatwa, ale można poczuć, że materiały nie zostały oszczędzone, korpus maszyny jest również masywny, jego jedyną słabością jest lampa i uchwyt taśmowy, ale trzymamy ją złożoną, więc nie stanowi to problem. Jest to przydatne, że dysze mogą być przechowywane w maszynie, ale jeśli zapomnę wziąć klucz ze sobą, myślę, że jest to dobry wybór pod kątem wartości.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Velmi rychlé dodání z ČR skladu !! V Pondělí objednáno ve Čtvrtek dodáno což je neskutečné !! Dávám mínus za protrhnutý obal ale naštěstí samotný výrobek nebyl poškozený. Provedení je velmi kvalitní ! Nikde nic nevrže ani neskřípá. Velmi jednoduché na složení a používání. Za dané peníze si myslím že je to výborná koupě. Velmi univerzální přístroj pokud chcete malovat ať už stěny v bytu nebo zahradní nábytek a nejenom to !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Good quality product. Received in less than one week from Czech Republic. Tested briefly with water and working fine. I would prefer the battery one but seen some comparative video and decided to go with corded version as more powerful. The full recipient was finished in couple of minutes so expecting to do a great work while using with paint.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Ta recenzja opiera się na cenie mniejszej niż 40 € Przede wszystkim powiem o Banggood Support. Możesz pominąć tę część, jeśli chcesz. Pierwsze zamówienie zostało złamane i napisałem o tym do Supporta. Natychmiast poprosili o informacje o pakiecie, a po kilku minutach powiedzieli mi, że zostaną wymienione i wyślą nowy przedmiot. Po 1 dniu wysyłki i przybył w 2 dni do Niemiec. Nie musiałem zajmować się dostawą zepsutego. A teraz porozmawiajmy o produkcie. Chodzi o drugi, nie prolematyczny produkt. Paczka dotarła bez żadnych problemów. Jest zrobiony z plastiku i wydaje się być dobrze wykonany. Ma możliwość wyjmowania ilości farby. Długość i prędkość również. Jeszcze nie próbowałem, bo wkrótce nie będę malował, ale jestem pewien, że wszystko będzie działać idealnie. To brzmi jak odkurzacz. Podoba mi się ta latarka. Szkoda tylko, że nie ma większego kabla. Następnym razem wezmę ten bezprzewodowy, tylko nie chcę mieć do czynienia z problemami z baterią. Dziękujemy Banggood za niesamowite wsparcie, produkty i ceny. Mam nadzieję, że to ci trochę pomogło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Jestem zaskoczony i bardzo zadowolony z tego produktu. Wydaje się bardzo silny, choć nie spodziewałem się tego Jestem pewien, że będzie działać idealnie! Paczka była trochę przejechana, ale wszystko w środku jest w porządku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Bardzo szybka dostawa, za którą dziękuję Bangbogowi. Mam paczkę w dobrym stanie, wszystko jest zdrowe. Broń działa / brzmi jak odkurzacz / i mam nadzieję, że dobrze maluje. Spróbuję wkrótce. A z farbą napiszę dodatkowe recenzje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Pistolet natryskowy TS-SG2 700W nadaje się do natryskiwania lakierów i glazury, środków do mycia i impregnacji oraz olejów. Ten podręczny system do małych i średnich powierzchni roboczych wyposażony jest w pistolet natryskowy z miękką poręczą dla bezpiecznej i wygodnej obsługi. Regulowana osłona powietrza dla pionowych, poziomych i okrągłych strumieni. Głowica rozpylacza może być usunięta, aby oczyścić wszystkie elementy, które wchodzą w kontakt z farbą. Aby dokładnie dostosować ilość zastosowanego koloru, istnieje regulator głośności kolorów. Element zawieszenia przymocowany do obudowy umożliwia przechowywanie pistoletu natryskowego w minimalnej przestrzeni. Dostawa zawiera 3 dysze do lakierów i glazury o różnej lepkości, pojemnik do kontroli lepkości, igła do czyszczenia natrysku i pojemnik do farby o pojemności 1200 ml. Kupiłem urządzenie bez baterii, ponieważ mam kilka narzędzi Topshak doskonałych z wymianą baterii Makita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Lekkie opakowanie kartonowe zawarte w plastikowej torbie, która dotarła połamana. Na szczęście narzędzie jest nienaruszone i kompletne ze wszystkim. Instrukcje również w języku włoskim, niestety nie wiadomo, którą dyszę użyć w oparciu o lepkość. Plastik jest wytrzymały i dobrze wykończony. Silnik jest potężny i wytwarza dużo powietrza, hałas jest akceptowalny. Wypróbowałem go z wodą i regulacja jest precyzyjna. Dobrze rozpylał i zostawił tylko 2 łyżki wody w zbiorniku. Sprawdzę farbę, zwłaszcza farbę wodną, jak się zachowuje. Jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Miejmy nadzieję, że to potrwa lata!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$61.20
    • US$85.46
    • US$63.24
    • US$28.55
    • US$21.94
    • US$19.99
    • US$70.19
    • US$108.22
    • US$73.91
    • US$115.74
    • US$102.78
    • US$178.49
    • US$29.99
    • US$68.13
    • US$78.53
    • US$199.99
    • US$26.69