Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2022

    Produkt OK, dobra jakość, solidna budowa, wystarczająco mocna, na prędkości 5-6 musisz trzymać go mocno, aby nie uciec. Jeden minus dotyczy logistyki, opakowania nie chronione inne niż pudełko produktu, przybył z małym wgniecenie, które również widoczne na produkcie. Ostatnio coraz bardziej rozczarowany pakowaniem w Banggood, na szczęście problem jest ledwo widoczny i nie warto podnosić biletu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Dobry stosunek jakości do ceny, opcje prędkości, tworzywa sztuczne czują się stałe, kabel może być nieco dłuższy Przetestowane na zardzewiałych metalowych drzwiach i pomalowanych na drewnianej powierzchni, czy to dobrze Nie spodziewaj się, że papier ścierny wliczony w cenę długo, ale hej, to już coś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Niesamowite narzędzie w bardzo kuszącej cenie! Narzędzie zostało przetestowane w rzeczywistych warunkach pracy i sprawiło mi wielką satysfakcję. Części z tworzyw sztucznych są dobrej jakości z bardzo dobrym dopasowaniem między nimi. Profesjonalne narzędzie! dzięki Banggood i Topshak!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Bardzo dobra szlifierka! 350w to dość potężny silnik, 6 prędkości to więcej niż potrzeba. Ekscentryczna orbita o średnicy 2 mm daje bardzo skuteczne rezultaty! Czas dostawy dwa dni, więcej niż dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Przesyłka została dostarczona bardzo szybko z magazynu CZ. Ten produkt jest niesamowity. Uwielbiam markę Topshak. Polecam również produkt do sprzedawcy. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Na pierwszy rzut oka, a dotyk - wygląda dobrze. Dopóki nie spróbowałem tego zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Otrzymałem produkt, wszystko w idealnym stanie i zgodnie ze specyfikacją. Czas dostawy: 5 dni. To jest lepsze niż niemożliwe! Wydajna i bardzo profesjonalna firma dystrybucyjna. Jestem zadowolony z zakupu i doradzam sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Wygląda dobrze, wpada ci w rękę i nie jest ciężka. Zobaczmy, jak to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    likes good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Το δοκίμασα αμέσως. Σε μάρμαρο και ξύλο. Δυνατό και καλό είναι. Ο χρόνος θα δείξει αν αντέξει.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$45.99
    • US$80.49
    • US$26.55
    • US$44.84
    • US$61.49
    • US$17.24
    • US$117.99
    • US$49.99