Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2022

    Paczka przybyła w około 5-6 dni, dotarła bez uszkodzeń, więc jako wysyłka jestem zadowolony. Wewnątrz pakietu znajduje się: szlifierka z gniazdem schuko, 20 tarcz ściernych o różnej twardości, broszura i komora pyłowa z zainstalowanym już filtrem. Jako pierwsze wrażenie muszę powiedzieć, że w dotyku (a także z wagi) wydaje się dobrej jakości, tworzywa sztuczne są dobrze wykonane, a część uchwytu (która jest gumowa) jest bardzo ergonomiczna. Montaż płyt jest bardzo łatwy i po ich umieszczeniu pozostają one przymocowane (są przymocowane za pomocą rzepu). Ma wyłącznik z przodu, a następnie koło zasilacza koło, które pozwala na regulację prędkości szlifierki, która nie obraca się, ale wibruje. Wersja UE obsługuje 220V 50-60Hz i zużywa około 240W z 6000-12000 obr./min. Płyty zawarte w opakowaniu mają 5 rozmiarów, P60, P80, P120, P180. Te rozmiary są takie, które pozwalają na pokrycie prawie wszystkich wspólnych zadań, które może wykonać ta szlifierka. Będąc, że został wysłany do mnie z magazynu CZ, to było naprawdę piorun pakiet, aby przyjechać (we Włoszech). Jestem bardzo zadowolony zwłaszcza ze swojej ceny i jakości, którą oferuje, próbowałem szlifować kawałki drewna i wyszło idealnie! Polecam akwizytora!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Ładna maszyna! wykonana z śliskiego tworzywa sztucznego o wysokiej jakości, kupiłem go do użytku profesjonalnego, myślę, że to będzie działać, mogę zmieścić się w małych miejscach! Putty do malowania samochodów do szlifowania! Jeśli zabraknie ci papieru! Powiększę go i przetnę! Czuję, że użyję do tego dużo papieru! - Silnik działa bez zarzutu! Maszyna jest łatwa, polecam ją dla przemysłu drzewnego i każdej pracy! To jest amatorska maszyna DIY! Przyjrzyjmy się temu! Tylko ja to sprawdzam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    For the price class i was a bit sceptical how good it could be As it turns out it is a very nice sander, with a heavy waterproof on/off switch (takes alot of pressure to turn on/off) It has a speed/intensity dial which is more of a potentiometer/"dimmer" circuit i guess which works well as it isn't just a few settings but also everything inbetween It seems to vary under load which tells me it isn't a smart/BLDC control (and the motor also sounds 50Hz-ish) but it does more than the job well so that's OK It includes quite a bit of sanding disks to get you started too, which is nice Since i didn't directly have a project to put it to good use i smoothed the front face's corners of an old subwoofer's MDF front/woofer holding panel To my amazement it really got most of the dust in the collector box rather than on the ground, seems like the fan works really well to both cool and blow the dust into the collector box The only large downside is that under no load it will spin the disc/sand paper up to a high RPM rather than being "orbital" i guess, which if you're not careful with could seriously hurt you or take a large piece out of the object you're using it on, i don't know if that's common with these sanders or not so i can't say wether it is just an issue of this product or every orbital sander. In the end, Topshak delivered a well working product as with every other product i've bought from them

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    καλο δειχνει ελαφρυ στο χερι στο max εχει δυναμη για ερασιτεχνικη δουλεια χωρις ζορισμα και με διαλειματα για καφε και τσιγαρο μια χαρα ειναι

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Młynek został dostarczony szybko. Idealnie zapakowane, paczka była wszystkim tak jak powinna być. Instrukcja użycia jest w kilku językach. Ustawienie jest gładkie, szlifierka jest funkcjonalna i w zależności od wyglądu i projektu powinno wytrzymać wystarczająco. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Urządzenie przybyło bez szwanku. Wypróbowałem i zadziałało poprawnie. Niestety, ze względu na proces logistyczny, Twoja skrzynka została uszkodzona i do tej pory nie było powiadomienia o przybyciu paczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Jesteś tu bardzo szybka, wspaniała maszyna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Dzięki za szybką dostawę,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Skrzynka szlifierska była dobrze zapakowana, a w środku wszystko było dobrze zapakowane, schludne i z ręczną i różnymi formami gwarancji. Szlifierka ma solidną, ergonomiczną konstrukcję z dużą przyczepnością, dobrą przyczepnością i jednocześnie nie jest bardzo ciężka. Chciałem spróbować na desce z drewna orzechowego z 80 ziarnami przy średniej prędkości. Wynik: przyjemnie jest towarzyszyć podczas szlifowania, dzięki starzeniu się drewna, bardzo mało kurzu, ale przede wszystkim plastikowy pojemnik do zbierania zgromadzonych pozostałości, nie tworzy różnych mgławic, itp... Sznurek jest dość długi, a w pudełku jest wiele okrągłych arkuszy szlifujących o różnych właściwościach. Dla mnie, w tej chwili wydaje się to doskonałym produktem i ze zniżoną ceną zakupu, być może, aby marka znana, naprawdę interesująca. Polecam i wierzę, że ta marka, jeśli nie zawiedzie, będzie rosnąć i stać się znana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Szybka dostawa, nieuszkodzone opakowanie. Zamówiłem produkt z niewątpliwością. Ale kiedy wziąłem go do ręki, poczułem, że jest to dobrze zmontowany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$44.84
    • US$62.09
    • US$61.49
    • US$97.99
    • US$116.99
    • US$28.99