Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2022

    Pakiet zawiera wielką treść więcej. On dobra szybka wysyłka w porównaniu do daty dostawy przyjechałem dzisiaj 31 marca, że zawsze tak dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Niesamowite narzędzie w bardzo kuszącej cenie! Narzędzie zostało przetestowane w rzeczywistych warunkach i sprawiło mi bardzo satysfakcję. Części z tworzyw sztucznych są dobrej jakości z bardzo dobrym dopasowaniem między nimi. Profesjonalne narzędzie! dzięki Banggood i Topshak!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Jó teljesítmény. Otthoni munkához megfelelő. Jó csiszoló teljesítmény. Nem erőlködik használat közben. Az akciós árát megéri. 2 méter kábel. EU csatlakozó.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Wykonany jest z dobrej jakości materiału. To nie jest duży hałas. To dobre wykonanie, bardzo dobre do wykonania. Kabel o długości 2m. Dobra przyczepność do podeszw. Jest łatwy w obsłudze. Dostawa w ciągu 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Wykonany jest z dobrej jakości materiału. To nie jest duży hałas. To dobre wykonanie, bardzo dobre do wykonania. Kabel o długości 2m. Dobra przyczepność do podeszw. Jest łatwy w obsłudze. Dostawa w ciągu 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    /Posyłka była szybka. Produkt jest świetny, tani i mocny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Świetny produkt dzięki za pakiet bezpieczny na dni deszczowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Łatwy w użyciu, szybki, łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Użyłem go i jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    The igen is working. Áll ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$80.49
    • US$17.24
    • US$61.49
    • US$44.84
    • US$51.96
    • US$69.40
    • US$109.99