Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2022

    Daję przegląd innego produktu, który został zastąpiony w pełnej koordynacji ze mną z powodu braku zapasów (TOPSHAK TS-EP2 900W Electric Planer): /Urządzenie jest... /...urządzenie Elektryczne narzędzie do obróbki drewna Planer jest bardzo dobrze zapakowane i wyposażony w akcesoria, takie jak torba do zbierania i wszystkie elementy potrzebne do pracy Produkt jest odpowiedni zarówno dla amatorów, jak i profesjonalistów, zwłaszcza dla małych projektów Urządzenie ma wagę, która dodaje do niego wielką zaletę stabilności, która jest ważna dla takiego produktu jest bardzo wygodna do pracy i pokonuje większość rodzajów drewna bez znaków Silnik jest wystarczająco mocny dla małych projektów. Ergonomicznie zbudowany, z uchwytem, który sprawia, że jest bardzo łatwy w użyciu. Bardzo przydatne z opcjami, aby dostosować wyjście chipa po obu stronach w razie potrzeby. Istnieje wygodna i łatwa opcja dla kierunku i dokładności położenia noża Jako coś, co do dziś zachowało lojalność do pracy w zawodzie manualnym, a nie elektrycznym Zdecydowanie polecam ten produkt zarówno pod względem ceny, jak i wydajności i komfortu pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    The  TOPSHAK TS-SD1 220V 130W Corded Electric Mouse Detail Sander Small is probably the best detail sander for furniture restoration because it’s light, comfortable to use. First off, this sander comes from Topshak's line of quality DIY level tools, and the build quality speaks for itself. It’s a sturdy little electric sander that puts out 130 Watts of power. It feels nice in the hand and weighing in there’s not much there to tire your arm out quickly. The Microfilter dust box doesn’t just collect the bits that come off the workpiece, but it helps to stop fine particles from getting into the air. It’s a comfortable tool to use. The rubberised soft grip is really comfortable, and Topshak have built it with ergonomics in mind. It’s small and lightweight, but the 130 Watt motor punches above its weight and puts out an impressive amount of power. This is a powerful detail sander in a quality and cost-saving package with an effective filtered dust collection box. I like the long extension cable and sturdy case that will keep everything together and out of trouble when it’s not in use. The best little sander I’ve used for a while. overall I am very satisfied. excellent topshak product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Ta szlifierka to świetne narzędzie do ćwiczeń. Jest to idealne rozwiązanie dla właścicieli domów z małymi pracami szlifowania lub każdego, kto próbuje swoich sił w podstawowych zadaniach DIY. Szlifierka jest bardzo łatwa w obsłudze dzięki swojej lekkiej wadze. Ułatwia to trzymanie i pozwala łatwo ślizgać się po większości powierzchni. Szlifierka wykorzystuje system haka i pętli do mocowania szlifierek, co sprawia, że jest bardzo łatwe do zamocowania podkładki, a także łatwe do usunięcia padów, gdy trzeba je wymienić lub zmienić stopień szlifowania. Szlifierka jest wyposażona w mały, ale wydajny pojemnik na kurz, a przy zakupie tej szlifierki orbitalnej otrzymujesz również 12 arkuszy szlifierskich. Ta szlifierka zapewnia bardzo wysokiej jakości wykończenie dzięki przypadkowemu działaniu na orbitę Profesjonaliści (ang.) Lekka waga (ang.) Wspaniała konstrukcja Łatwa zmiana podkładki szlifującej Wygodna rączka Niskie koszty Najlepsze narzędzie do usuwania farby ze ścian Konsekwencje Nie jest zbyt potężna Mały pojemnik na kurz Nie ma regulacji zmiennej prędkości Wszystko w jednym, zalecany do nowych wpisów i małych miejsc pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Po obejrzeniu kilku recenzji w Internecie i skorzystaniu z rabatu postanowiłem przetestować tę szlifierkę. Szczerze mówiąc, byłem bardzo sceptyczny... Ale niech będzie porządek: PROSTYCZNE PRZESTRZEŃ - Doskonałe opakowanie - Jest bardzo solidny i kompaktowy - Wykonuje swoją pracę dobrze â (zdjęcie po ciężkiej sesji użycia, aby usunąć farbę z drewna) - Nie jest nadmiernie hałaśliwa - Papier ścierny jest bardzo przydatny, a pomiar jest standardowy PRZECIWKOWNIKA - Odsysanie pyłu nawet po podłączeniu do próżni pozostawia trochę do życzenia... WNIOSEK ZAMÓWIENIA W cenie powiedziałbym, że jakość jest niezaprzeczalna, polecam ją wszystkim hobbystom poszukującym produktu, solidny, lekki, kompaktowy, cichy, tani i to robi swoje! Naprawdę usatysfakcjonowany.. Będę recenzował inne produkty w przyszłości, to pierwsze doświadczenie bardzo mnie zaintrygowało!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    super rýchle dodanie. objednané 1.2.2022 a dodanie uz 4.2.2022 cez CZ sklad v EÚ. brúska vyzerá skutočne dobre. manuál je vo viacerých jazykoch. v balení bolo 3x5ks brúsnych papierov zrnitosť 80,120,180. určite odporúčam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    macchina da 130 watt. ben fatta e perfettamente funzionante in tutte le sue parti. accessori in dotazione di buona fattura e durevolezza. consiglio a tutti gli Hobbisti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    γρήγορη παράδοση,πολύ καλή συσκευασία...... ανυπομονώ να δουλέψω " μαζί" του.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Wygląda na to, że jest wystarczająco potężny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Good quality tools, not for an intense use, but more than acceptable for small hobbyist jobs. I purchased it in a flash sale at a reduced price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Ottimo prodotto. Funziona benissimo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$89.99
    • US$29.99
    • US$50.39
    • US$63.99
    • US$36.99
    • US$43.19
    • US$49.99
    • US$139.99
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$131.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$180.17
    • US$48.50