Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(293)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(293)
    • 5 Star(278)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2022

    The tool feels strong enough, has comfortable grip, good quality materials used. The led light comes up when the trigger pushed, and stays on for like 10 seconds. There is 3 sockets included, the 22mm good, but the 17 and 19mm has no pin or rubber band, and the included is too long for these narrower ones (pic 1). The pin easily flies away during spinning, so it is useless for these two. I created myself a pin lock (pic 2 and 3), feel free to print yourself for free: https://www.tinkercad.com/things/etYphIRkuGu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Mam teraz cały zakres PW1, PW2, a teraz PW3. Za to, czego używałem, wszystkie działają dobrze, odkręcić nakrętki w moich 2 samochodach na 140-150 Nm, ale dodatkowa moc jest zawsze pożądana, gdy nakrętki są zamknięte. Jak ktoś powiedział, polecam używać tych narzędzi tylko do odpinania / odkręcania i przy najniższej prędkości do wkręcania / przykręcania nakrętek samochodowych. Ten PW3 jest najpotężniejszy ze wszystkich, ale także najcięższy, nie tak ciężki, jak się spodziewałem, biorąc pod uwagę, że ma 600g więcej niż PW2. Dobra jakość, ładny design. Gniazdo uderzenia nie jest tak naprawdę gniazdem uderzeniowym, są to chrom wanad, a nie chrom molibden. Nowa mocna ładowarka i skrzynka dla PW2 i PW3 to plus w porównaniu z PW1, jedynym minusem jest otwór centralny dla bitów hex. Mam dodatkową baterię 288VF, która działa dobrze ze wszystkimi, a także z ładowarką 2.3A.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    To narzędzie jest bardzo dobre. Ale akcesoria nie są takie same. Gniazda CR-vanadium zawarte w zestawie nie nadają się, ponieważ nie są przeznaczone dla klucza udarowego. Również, po pierwszej śrubie, sworznia zamka została uszkodzona – krzywa, ponieważ nie pasuje do otworów, narzędzie i gniazdo nie pasują - zobacz zdjęcia. Deformacje w gnieździe po kilku głowicach śrubowych, ponieważ nie były one wykonane ze stali cr-molibdenu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    To narzędzie jest dobre. Ale akcesoria nie są takie same. Gniazda CR-vanadium zawarte w zestawie nie nadają się, ponieważ nie są one przeznaczone dla klucza udarowego. Również, po pierwszej śrubie, sworznia zamka została uszkodzona – krzywa, ponieważ nie pasuje do otworów, narzędzie i gniazdo nie pasują - zobacz zdjęcia. Deformacje w gnieździe po kilku głowicach śrubowych, ponieważ nie były one wykonane ze stali cr-molibdenu. Mam klucz momentu obrotowego 200Nm, więc byłem w stanie zmierzyć prawdziwą siłę rozwijającą się tylko przy pierwszej prędkości 130Nm, drugiej prędkości powyżej 200Nm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    The package came very fast from EU Warehouse. Overall, TS-PW3 looks like good quality item but the battery casing looks weak (flimsy?!). Tools that came with the driver are not great, but I hope it would work for some time till I get impact wrenches I've ordered. Also, I have to said that the driver are very heavy, 2270g with battery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Πολύ καλό προϊόν σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα τα καρυδακια είναι πολύ μάπα. Η παραγγελία ηρθε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ τον πωλητή και το Banggood!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Wysyłka była szybka. Produkt dotarł bez żadnych uszkodzeń. Jest bardzo silny, będzie bardzo przydatny przy zmianach opon. Nakrętka koła (120Nm) jest łatwa do usunięcia. Najlepsza cena za najlepszą cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Narzędzie wygląda naprawdę dobrze i solidnie. A przy 550 N.M., to pewnie nie wypali. Jeśli znajdziesz go na wyprzedaży, weź go z zawiązanymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Przybyli z tym samym opakowaniem. PW3 jest alternatywą dla PW2. Podsumowując, świetna jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Nie ma potrzeby opisu produktu, mogę tylko powiedzieć, że kupiłem inny z niższą ceną niż pierwszy, szybka wysyłka 7 dni roboczych, ocena 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$165.15
    • US$45.99
    • US$64.27
    • US$91.99
    • US$65.99
    • US$47.49
    • US$33.99
    • US$59.49
    • US$69.99
    • US$74.74
    • US$105.09
    • US$80.84
    • US$61.20
    • US$94.99
    • US$105.09
    • US$45.99
    • US$39.99