Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(307)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(307)
    • 5 Star(294)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/03/2022

    Świetne wiertło uderzeniowe Topshak. Uwielbiam tę markę i jej produkty. Imponująca jakość i ceny. Prawdziwa bateria 3Ah w porównaniu do innych „tricky" od innych marek, które używają śmieci komórek o mniejszej pojemności, jak reklamowane. Przetestowane i potwierdzone około 300Nm mocy, co jest absolutnie niesamowite za tak rozsądną cenę. Często sprawdź kupony i znajdziesz jeszcze niższe oferty cenowe. Wysyłka była fantastyczna, 3 dni z Czech do Ro. Wszystko było nietknięte, bardzo dobrze zapakowane. Polecane produkty marki Topshak!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Pierwsze wrażenie jest dobre. Testowane na moim samochodzie z nakrętkami mocowania na 140Nm i udało się odkręcić wszystko. W porównaniu z poprzednim modelem PW1 istnieje ogromny plus posiadanie odpowiedniej ładowarki 2.3A, a także pudełka. Minusem jest to, że 1/4 otwór w 1/2 kwadratu brakuje, więc nie ma możliwości bezpośredniego użycia bitów hex bez adaptera 1/2 do 1/4. Również dostarczone gniazdo wejściowe nie są prawdziwe, wykonane z Cr-Va, a nie Cr-Mo. Szybka wysyłka formularz czeski i ogólnie dobry produkt. Pokażemy to w swoim czasie. Również przetestowana bateria z innymi, że mam 288VF z piły łańcuchowej i wiertła i wszystko działa dobrze. Również do ładowania innych za pomocą dostarczonej ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Dostarczone szybko z Czech, w ciągu dwóch dni. Wszystko, co musisz kupić w Niemczech od innych znanych producentów jako „akcesoria". Stąd trzy nakrętki uderzeniowe to 17 mm, 19 mm i 22 mm. W przypadku wszystko jest połączone i optymalnie przechowywane. Urządzenie jest dobrze wykonane i idealnie pasuje do dłoni. Waga jest zwykle znana jako śrubokręt bezprzewodowy. Bateria została naładowana i gotowa do użycia w ciągu pół godziny. Natychmiast sprawdziłem poluzowanie nakrętek w samochodzie. Nakrętki koła zaciskane 120 Mm mogą być całkowicie odłączone w ciągu 2 sekund bez problemów. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Produkt dość solidnie wykonany, sprawia wrażenie porządnego, w przyzwoitej jakościowo walizce z ładowarką i jednym akumulatorem. Co do jego możliwości niestety jeszcze się wypowiedzieć nie mogę, ale jak tyko " pójdzie w pracę " napiszę. Kupiony z czeskiego magazynu, więc przyszedł do Polski bardzo szybko. Za te pieniądze czyli około 160 zł to moim zdaniem dobry wybór. POLECAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Towary na Litwę zostały dostarczone w ciągu 6 dni. Sprawdziłam wszystko działa, włączyłam się do ładowania, po 5 minutach ładowanie się skończyło, więc bateria była już naładowana. Mogę zwolnić ręką. W samochodzie śruby koła nie odkręcały się, nie próbowały. 3 głowice, 1 głowica na 21 mm wykonana z molibdenu chromu - to oczywiste, że uderzenie, dwa proste, widoczne z taniego metalu, na 17 mm i 19 mm. Staram się napisać dodatkową recenzję. Przesyłka została dostarczona przez kuriera prosto pod wejście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    πολύ καλό προϊόν,αυτό που λέει το κάνει καλή μπαταρία απλά δεν ξεβιδώνει εύκολα τις ρόδες του αυτοκινήτου

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Ha sido enseñarle la pistola al tornillo y salir solo. Para tenerla por si acaso la recomiendo, el apriete es bueno, rápido y manejable. Para utilizarla todos los dias como herramienta de trabajo me imagino que acabaría rompiendo. En general muy contento, la recomiendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Śrubokręt przybył w krótkim czasie, pakiet był po prostu odpowiedni i działa dobrze, nadaje się do użytku hobbystycznego. Spodziewałem się lepszego plastiku, ale w sumie to świetny stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przybyli w ciągu kilku dni w doskonałej kondycji. Wysokiej jakości narzędzie w wygodnej obudowie. Już próbowałem, działa świetnie. Jestem bardzo usatysfakcjonowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Μόλις παρέλαβα την παραγγελία μού. Σάν πρώτη ματιά δίχως δοκιμές είμαι πολύ ευχαριστημένος και με το εργαλείο αλλά και τον έμπορο και φυσικά την banggood. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$103.94
    • US$75.99
    • US$152.45
    • US$56.34
    • US$47.34
    • US$59.49
    • US$55.99
    • US$113.00
    • US$165.15
    • US$86.24
    • US$103.74
    • US$54.99
    • US$46.99
    • US$57.49
    • US$120.99
    • US$39.99
    • US$54.99