Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(537)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(537)
    • 5 Star(488)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    Niewielki rozmiar, lekki grawer. Nadaje się do małych prac, które nie wymagają dużej mocy. W tym grawerze są trzy tryby prędkości 5-10-15 tysięcy obr/min. Jego przeznaczenie: szlifowanie, polerowanie, grawerowanie, czyszczenie, wiercenie (w bardzo miękkim materiale) Napięcie baterii Li-ion 16340,3,7V, 600mAh Czas pracy przy jednym pełnym naładowaniu ok. 90 minut Dostępne są 35 różnych dysz: 1 szt. Skrzynka z akcesoriami 2 szt. różne średnice (3,2 i 2,4 mm), 12 szt. /z taśm szlifierskich, 1 kawałek szlifierki ogonowej 2 szt. filcowe koło bez ogona, 2 szt. filcowe koło z ogonem, 1 szt. Szczotka do czyszczenia włosia, 1 szt. Dźwig filcowy do taśm szlifierskich 6 szt. Koło szlifierskie z ogonem o różnych kształtach 2 szt. wiertła 2 i 3 mm, 6 szt. diamentowa igła szlifierska o różnych kształtach 1 szt. kabel USB

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Dostawa została wykonana w 8 dni, okazało się bardzo szybko. Maszyna będzie pasować jako pomocnik do bardziej potężnego, czasami istnieje taka potrzeba wspinania się gdzieś i dopracowania powierzchni. Drugi raz prawdopodobnie nie kupić, liczyć na coś bardziej potężnego i autonomicznego, na dziś już znaleziony i plan kupić następnym razem:)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Artykuł otrzymał dość szybko. Towar dotarł kompletny i w pełni funkcjonalny. Mam podobny artykuł, ale to nie jest akumulator, jak ten. Bardzo podobało mi się to, że ma 3 prędkości i nadal nie znam autonomii. Przyszedł z naładowaniem baterii i miałem okazję go wypróbować, brakuje, aby dokładniej przetestować, aby uzyskać lepszą ocenę. Bardzo dobry artykuł z zaletą bycia bezprzewodowym i pochodzić z różnych akcesoriów, zobacz zdjęcia. Jest to bardzo przydatne narzędzie do pewnych szczegółów i małych usług montażowych, a nawet moja żona daje go używać w pracy typu DIY. To było narzędzie, którego brakowało mi z większą wolnością do bycia bezprzewodowym i bardzo przenośnym. Banggood jeszcze raz gratuluje doskonałego stosunku ceny do jakości i możliwości tworzenia wzajemnego zaufania. Dziękuję i dobre zakupy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo kompaktowy i poręczny mini szlifierka, idealny do małych zadań, w których duży z kablem będzie w drodze. Oczywiście nie jest bardzo potężny i nie jest bardzo szybki, ale dzięki zaaplikowanej sile nadal udaje mu się wykonać swoje zadanie. Muszę jeszcze sprawdzić żywotność baterii, bateria jest mała, myślę, że to jest dobre tylko do krótkich zadań. Ładowarka nie jest dołączona, ale może być ładowany za pomocą dowolnego zasilacza USB . (PS: Gniazdo micro USB jest trochę wąskie, ale pasuje).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ten szlifierka jest mały mały kompaktowy, lekki, lekki, dla swoich rozmiarów, fantastyczny dla samochodów RC, modelowanie helikoptera lub projekty DIY w domu Używałem ładowarki do telefonu, aby zmienić wszystkie bity można kupić w Banggood lub w lokalnym sklepie z narzędziami, jeśli chcesz coś z dużą mocą, a następnie polecam kupić przewodową, ale To są duże i nieporęczne, gdzie to mieści się w twoich rękach jak długopis dałbym 10 na 10 za swój rozmiar polecam to każdemu, jeśli chcesz coś, co jest przystępne, to jest to jest to doping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Ciekawy zestaw narzędzi do ładowania USB, choć ogólna jakość i wykończenie nie wyglądają najlepiej. Ale cena była w porządku. Sama szlifierka ma 3 prędkości do wyboru. Kilka małych narzędzi do wiercenia, szlifowania i polerowania w obudowie z tworzywa sztucznego. Ładowarka i instrukcje również w opakowaniu. Nie próbowałem, nie wiem, jak działa akumulator, czy to jest rzeczywiste zasilanie. Prawdopodobnie okaże się przydatna do mikro naprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Produkt „lekki", ale to było oczekiwane. Oczekiwałem trochę dodatkowej mocy. Jak tylko jest pod napięciem, przechodzi do ochrony i zatrzymuje się. Dla bardzo lekkiej pracy może być w porządku. Przy odrobinie cierpliwości, delikatności i czasu, usunąłem pręgi i wygładziłem krawędzie z żeliwa 12 mm, cięte wężem. Pudełko Topshak jest piękne, wewnętrzna plastikowa taca do wysyłki. Zawiera „dremelino", kabel do ładowania, kilkanaście narzędzi, wrzeciona, które pozwalają na wstawianie wkładek z trzonem 3 mm. Ale zalecam, aby nie wysyłać go natychmiast do ochrony i trochę cierpliwości. Jeśli jesteś w pośpiechu i ciężkiej sytuacji, narazisz swoją cierpliwość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Dostawy są bardzo szybkie. 10 dni pomiędzy płatnością a odbiorem. Skrzynka była trochę zmiażdżona, ale wszystko jest nietknięte. Urządzenie jest bardzo dobre, bogate wyposażenie, montaż jest bardzo wysokiej jakości, plastik jest dobry. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Co za zgrabny dodatek do skrzynki z narzędziami! Jest łatwy w obsłudze i wystarczająco mały, aby poruszać się w ciaśniejszych miejscach. Nie nadaje się do cięcia materiałów, ale jest idealny do szybkiej pracy, lekkiego szlifowania lub grawerowania. Poręczny zestaw akcesoriów i 2 zestawy, aby dostosować się do różnych potrzeb. Konstrukcja wydaje się wystarczająco wytrzymała i wydaje się szybko ładować, a bateria wystarczy na kilka zadań (co najmniej). To nie będzie w stanie poradzić sobie z zadaniami, które zrobi narzędzie sznurowane, ale z pewnością znalazł swoją rolę w moim asortymentu narzędzi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Маленький, лёгкий, удобный гриндер для мелких работ. Обороты задаются кнопкой включения (повторными нажатиями) и отображаются количеством красных светящихся полос на индикаторе рядом. Четвёртым нажатием гриндер выключается. Восхищает широкий ассортимент дополнительных аксессуаров, которые вы можете приобрести к нему дополнительно. Подзаряжается комплектный кабелем от любого источника USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.62
    • US$52.99
    • US$28.99
    • US$180.17
    • US$15.99
    • US$44.99
    • US$31.99
    • US$69.99
    • US$42.79
    • US$50.39