Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Przybyło w 16 dni, co jest bardzo szybkie, mogłem znać każdy szczegół przesyłki przez cały czas i gratuluję. Jeśli chodzi o produkt, wszystko działa poprawnie i można zobaczyć, że jest jakości, używać go do naprawy kilku drobnych zadrapań na plastiku samochodu bez problemów. Zdjęcia odzwierciedlają ich zawartość i opakowanie. Z drugiej strony, to, co zajęło mi usunięcie gwiazdy, to to, że mimo że poprosiłem o wtyczkę UE, musiałem kupić adapter i wydać dodatkowy, który nie był zgodny z planem. Jako że męskie kołki były zbyt szerokie dla zwykłych kobiet. Adapter foto nie przychodzi. Musiałem go kupić. Dobra, ładna i tania, uczciwa cena.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Przyszedł dobrze zapakowany, wydaje się być dobrej jakości, jednak wylot nie ma standardu Brazylii, więc muszę kupić adapter, tym bardziej w porządku. Ma przystępną wagę dla każdego, części są aluminiowe, wydają się bardzo odporne. Podobał mi się produkt i nie mogę się doczekać testów. Gratulacje, Banggood, kolejny udany zakup 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Pistolet i jego akcesoria są w porządku, dźwignia zapłonu wygląda na dość kruchą, a podczas dokonywania zmian czasami nie reaguje, ale za cenę jest w porządku. Broń była niechroniona przed uderzeniami, a ze względu na skrzynkę nieco pobita i pobita. To bardzo szybko do 18 dni po zamówieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Niezdecydowanie to przyjąłem... Ale okazuje się, że to dobre narzędzie. Praca, którą chcę mieć. Nie służy do cienkich spawania. Ale wszystko inne robi to dobrze... Wszystko zgodnie z opisem produktu... ... Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Otrzymano go w dobrym stanie, zarówno do pakowania, jak i zawartości. Pistolet pneumatyczny, a zwłaszcza akcesoria nie są najwyższej jakości, ale OK za cenę. Nie wiem nic o ich sile, dopóki nie spróbuję ich użyć. Pistolet był włączony i wytwarza dobre ciepło. Ma wiele prędkości przepływu i zawiera podstawowy podręcznik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Przyjechali szybko i dobrze zapakowani. Wygląda dobrze, ale jeszcze go nie wypróbowałem, ponieważ ma wtyczkę UE, której nie zauważyłem przy zamawianiu; mój błąd! Załączniki wydają się trochę słabe, więc zobaczymy, jak się trzymają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Wysyłka przybywa w pierwszym dniu dostawy. Pełna jakość ma kontrolę z materiałem silikonowym, aby poprawić uchwyt, przewyższa oczekiwania jakości czarny i deker teraz w użyciu damy Ci nadzieję na najlepsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo zadowolony i zadowolony z zakupu! Znakomita korzyść kosztowa. Dostawa w wyznaczonym terminie i nienaruszona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Działa prawidłowo i przynosi wszystkie swoje osprzęt. Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo dobrej jakości. A paczka, będąc prywatną, daje mi pewność, że zamówienie przybędzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Właśnie otrzymałem pistolet termiczny. Pierwsze wrażenie jest ok, sprawdziłem to i działa dobrze. Wygląda trochę tanio, ale jest warta pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 226
    • Ft56 420
    • Ft23 853
    • Ft26 226
    • Ft29 505
    • Ft30 292
    • Ft35 594
    • Ft17 794
    • Ft34 079
    • Ft65 636
    • Ft23 276
    • Ft31 049
    • Ft30 292
    • Ft13 112
    • Ft5 571
    • Ft16 718
    • Ft16 390
    • Ft11 459