Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2022

    Ostatecznie przyszedł również po 24 dniach zatrzymania, ponieważ blokada w Chinach miała tylko 10 dni na odbiór przedmiotu. W każdym razie ok jest silny, nawet jeśli jego światło LED nie jest tak jasne jak 12v bosch jego światło, ale to jest ok. Ok ok ok ok ok, ok 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Super zadowolony z jakości konstrukcji, użytych materiałów i po przetestowaniu wygląda na to, że wydajność również przekroczy oczekiwania. Solidne i wytrzymałe. Na pewno warte każdego centa! Dzięki Banggood i Topshak.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Byłem w dylematach między ts-esd4 a Mensela Id-L2 Obie wyglądają silnie Mensela jest silniejsza, ma 440nm, jak myślę w porównaniu z ESD4 ma 220nm.W końcu preferuję Topshak, ponieważ czuję się podekscytowany z ts-ed5 i esd2!A porównanie między tymi VFM Śrubokręty mogą nam pomóc. Więc Esd4 jest dość silny i ponad przeciętną jakością. Używam go do demontażu niektórych szafek. Używam domyślnych głowic śrub.Proponuję dla bardziej wymagających prac za pomocą lepszej jakości głowicy uderzeniowej. +++

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Bardzo ją lubiłem i Forte już nawet zrobił test ona dokręca śruby bardzo polecam nawet

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Possibly the best lowcost impact driver on the market. The size is small and compact, perfect for working in tight spaces. The AI function is also awesome. Good job, Topshak.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Solidna jakość w cenie, ma więcej niż wystarczająco mocy na bity i turbo śruby. Mam nadzieję, że narzędzie i baterię wytrzymają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Bardzo dobry design i materiały, dobra wydajność i konkurencyjna cena za jakość, którą oferuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Doskonała maszyna. lekka, kompaktowa i mocna. Dobrze zbudowany, z dobrej jakości materiałów. Będziemy musieli zobaczyć działanie tego narzędzia w dłuższej perspektywie. W tej chwili działa idealnie. Dość szybka wysyłka, 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Adorei esta parafusadeira! Possui um ótimo acabamento, uma força muito grande para parafusamentos em geral e ainda vem muito completa com maleta, carregador e acessórios. Fiz um vídeo review completo dela em meu canal no youtube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Za 32 dolary to świetny zakup. Wyjechał do Rosji niepojętnie, a następnie do SDEK. 25.06.2022 zamówione, 30.07.2022 otrzymany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$16.99
    • US$8.88
    • US$56.99
    • US$21.22
    • US$45.99
    • US$40.41
    • US$83.99
    • US$42.78
    • US$59.99