Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(480)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(480)
    • 5 Star(451)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/10/2021

    Przyszło wystarczająco szybko. Nie spodziewałam się, że będzie tak silna i piękna. Nie naładowałem baterii dwa razy. To się okaże. .. Piękna konstrukcja i design! .. Wszystko zgodnie z opisem produktu!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Świetne za cenę.Wartość za pieniądze! 4Nm Torque, 220RPM Prędkość bez obciążenia. Zapewnia precyzyjną kontrolę jazdy śrubowej i zapobiega zwijaniu - 34Pcs Rich Bits Akcesoria. Wygodne i praktyczne dla różnych projektów w całym domu - Szeroko stosowany. Idealny do montażu mebli, montażu półek, naprawy PC, naprawy zabawek. – 2000mAh Bateria Li-lonowa. Trwałe, trwałe i trwałe. – Z oświetleniem roboczym LED. Może również pracować w wąskim i ciemnym miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Wiertło wydaje się dobrze wykonane: dobry plastikowy korpus, diody LED do oświetlenia obszaru roboczego, jeden dodatkowy LED w uchwycie, 3 pozycyjny przełącznik - przód, stop, wsteczny, wszystko z włączonymi światłami. Na baterii jest napisane 1500mAh, prosty silnik szczotkowany, łatwo znaleźć zamiennik, jeśli umrze. Nie mogłem dostać się do skrzyni biegów z powodu plastikowych haczyków, które mogą się złamać podczas demontażu, więc zostawiłem ją tak, jak jest, póki jeszcze działa. Posiada wiele części, które wyglądają bardzo tanio, wątpię, że mogą być używane w ciężkich pracach. Uchwyt na bity jest magnetyczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Ten bezprzewodowy wkrętak elektryczny jest cudownie zaprojektowany i wyprodukowany. Obsługa jest wspaniała, wraz z wieloma przydatnymi funkcjami. Prawdopodobnie jedną z najbardziej atrakcyjnych cech dla mnie jest to, że łatwo obsługuje leworęcznych użytkowników. Jako świeży, przemyślany projekt, łącząc wiele przydatnych funkcji w najbardziej rozsądnej cenie, to na pewno będzie hitem na rynku. Czuję się zobowiązany do uruchomienia tego wszystkiego śrubokręta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Czyszczenie jest dobrze przyjęte, produkt jest bardzo stabilny, z umiarkowanie niską ceną, proces i szybka dostawa tydzień w domu, pakowanie schludne i bezpieczne, dzięki

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Ładny śrubokręt. Oświetlenie przednie z 4 diodami LED równomiernie oświetla obszar roboczy. Tylne światło jest włączane przez naciśnięcie i zablokowanie silnika. Tylna latarka z oddzielnym przełącznikiem. Bateria nie jest wyjmowana. Gdy prąd ładowania wynosi około 0,9A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Szukałem odpowiedniego śrubokręta do domowych potrzeb. Wybór padł na dwie marki „Worek" i „topshak" :). W końcu zdecydował się kupić śrubokręt marki „worx" (klasyczny projekt, regulacja mocy, zestaw bitów, zestaw zawiera skrzynkę, kabel USB ze złączem „Typ C") i kupić „topshak", później, gdy zajdzie potrzeba. I tutaj jest szczęście, śrubokręt dostałem go jako prezent Projekt śrubokrętu pozwala trzymać go w ręce zarówno w wersji klasycznej, jak i w wersji „pistol". Bez silnego naciśnięcia, jest w ruchu. Części idealnie pasują do siebie. Podczas pracy ze śrubokrętem obszar roboczy jest automatycznie oświetlany przez diody LED. Przyjemnym zaskoczeniem była latarka, która znajduje się na końcu uchwytu (jest to wygodne, zawsze jest pod ręką latarka i w razie potrzeby można jej użyć). Zestaw zawiera elastyczne zamocowanie bitów, które pozwala na dotarcie do trudno dostępnych miejsc. Być może minusem jest brak pudełka do przechowywania śrubokrętu. Z drugiej strony, takie pudełko można zaprojektować i wydrukować na drukarce 3D lub możesz odebrać pudełko w zależności od wielkości sklepu. W skrajnych przypadkach, jeśli to konieczne, śrubokręt może być przechowywany w zwykłym pudełku narzędziowym, plastik śrubokręt jest trwały, a to pozwala. Powodzenia wszystkim i Szczęśliwego Nowego Roku 2022

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Jakość śrubokrętu bezprzewodowego jest dobra. Przycisk przełączania kierunku obrotu jest trochę niejasny, ale można dostosować. Szczególnie podobała mi się bogata konfiguracja produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Chcę napisać małą recenzję na temat tego cudownego śrubokręta! Jego główną zaletą jest niski koszt w połączeniu z dość dobrą jakością. Dodatkowo zestaw jest wyposażony w przedłużacz i zestaw bitów. Nie wiem, jak długo wbudowana bateria będzie działać, ale myślę, że wystarczy do użytku domowego. Nie będę pisał o minusach, ponieważ byłoby głupotą wyznaczać je do tych kosztów. W każdym razie, to od Ciebie zależy, ile wydać na narzędzie. Przy okazji, Internet jest pełen recenzji na ten temat, z których na pewno zrozumiesz, czy chcesz wydać tak małą ilość na ten cudowny śrubokręt. Dziękuję za zwrócenie na siebie uwagi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    TOPSHAK TS-ESD2 4V Cordless Electric Screwdriver – Ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι Buygoodbest rating (1-10): Quality: 9 Price: 10 Package: 9 See it in the video and get it: https://youtu.be/z86wovyKZyI ✶✶✶ Support the channel about banggood.com products ✶✶✶ 👍Like and share the video! RING THE 🔔 AND HIT THE 👍 IF THAT VIDEO HELPED YOU! Comments: Great product, handy and smart. It has nice touch and a very good design. Promising and effective. Compact and in the best price. Seems to be strong enough for not only small installations. Only thing is missing it’s a case but has everything else. I recommend get TOPSHAK TS-ESD2 4V Cordless Electric Screwdriver and stay tuned for the best price because in many occasions there is a big deal about this product. Infos: Phillips and flat head Bits type: PH1*2, PH2*4, PH3*2, PZ0*2, PZ1*2, PZ2*2, PZ3*2, SL8*4, SL7*2,SL6*2, ST10*2, ST15*2, ST20*2, ST25*1, ST27*1, Extension Bit Holder *1 The positives:  2000mAh Li-lon Battery, USB Charging  34Pcs Driver Bits Accessories.  6+1 Adjustable Torque, 220RPM Speed.  3 Different handle positions.  Brighter Front & Rear Light.  Low price but quality product. The negative:  There is no case in the package. Ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία για ένα σοβαρό επαγγελματία είναι ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι. Στη τιμή που το έχει το banggood.com είναι ευκαιρία μιας και στον ανταγωνισμό παρόμοιας ποιότητας κατσαβίδι με τα συνοδευτικά, η τιμή είναι πολλαπλάσια. Ιδανικό για οποιαδήποτε εργασία συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης. Λειτουργεί με μπαταρία Li-Ion, μεγάλης χωρητικότητας (2000mAh) και η συσκευασία περιέχει τις μύτες (34).Στα θετικά επίσης, η απίστευτα γρήγορη αποστολή από banggood.com με courier, χωρίς τελωνείο, πιο συγκεκριμένα Κίνα - Ελλάδα σε 14 ημέρες! Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη! ✶✶✶ Στήριξε το κανάλι ✶✶✶ 👍 Κάνε like και κοινοποίηση στο βίντεο! ALL MY BANGGOOD VIDEOS BELOW: https://www.youtube.com/c/buygoodbest/videos Επιλέξτε 🔔 και πατήστε 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$35.99
    • US$17.99
    • US$39.99
    • US$34.99
    • US$35.99
    • US$5.99
    • US$48.50
    • US$4.61
    • US$48.99