Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1064)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1064)
    • 5 Star(1005)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2022

    Wiertło wydaje się dobrze wykonane: dobry plastikowy korpus, diody LED do oświetlenia obszaru roboczego, jeden dodatkowy LED w uchwycie, 3 pozycyjny przełącznik - przód, stop, wsteczny, wszystko z włączonymi światłami. Na baterii jest napisane 1500mAh, prosty silnik szczotkowany, łatwo znaleźć zamiennik, jeśli umrze. Nie mogłem dostać się do skrzyni biegów z powodu plastikowych haczyków, które mogą się złamać podczas demontażu, więc zostawiłem ją tak, jak jest, póki jeszcze działa. Posiada wiele części, które wyglądają bardzo tanio, wątpię, że mogą być używane w ciężkich pracach. Uchwyt na bity jest magnetyczny.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Przyszło wystarczająco szybko. Nie spodziewałam się, że będzie tak silna i piękna. Nie naładowałem baterii dwa razy. To się okaże. .. Piękna konstrukcja i design! .. Wszystko zgodnie z opisem produktu!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    The product is much better than I expected.Outside material is hard plastic. It seems strong and good quality. Clever design, 3 angle positions of holding it (120, 150 and 180o), with a button that allows you to adjust the angle. Relative light weight -0.61 Kg- good grip +-Many different bits (32Pcs Bits) and an extension, but they seems that they are for light work. +It includes a flexible bit attachment, which enable you to get to hard-to-reach places, very useful in my case. The bit holder is magnetic. –There is no case to store it. +Working area is illuminated by 4 leds and there is an additional LED at the bottom, with separate switch, to be used as basic flashlight (don’t expect many lumens, but it’s useful) Brushed motor but has the necessary torque -you cannot stop it with your hand - (4Nm Torque). Its speed is balanced, so you can control the screwing procedure and avoid slipping ( 220RPM No-Load Speed). --The switch is not proportional, so there is only one speed. The non removable 18650 Li-ion battery,last long. The charging via micro usb, needs 5volt 1A charger. (A red light that turns green when the charge completes). It has 6 discrete torque Adjustments with rotating dial (from 1Nm to 4Nm) for screwing force control and one for drilling. All in All is a Value for Money product for household works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Szukałem odpowiedniego śrubokręta do domowych potrzeb. Wybór padł na dwie marki „Worek" i „topshak" :). W końcu zdecydował się kupić śrubokręt marki „worx" (klasyczny projekt, regulacja mocy, zestaw bitów, zestaw zawiera skrzynkę, kabel USB ze złączem „Typ C") i kupić „topshak", później, gdy zajdzie potrzeba. I tutaj jest szczęście, śrubokręt dostałem go jako prezent Projekt śrubokrętu pozwala trzymać go w ręce zarówno w wersji klasycznej, jak i w wersji „pistol". Bez silnego naciśnięcia, jest w ruchu. Części idealnie pasują do siebie. Podczas pracy ze śrubokrętem obszar roboczy jest automatycznie oświetlany przez diody LED. Przyjemnym zaskoczeniem była latarka, która znajduje się na końcu uchwytu (jest to wygodne, zawsze jest pod ręką latarka i w razie potrzeby można jej użyć). Zestaw zawiera elastyczne zamocowanie bitów, które pozwala na dotarcie do trudno dostępnych miejsc. Być może minusem jest brak pudełka do przechowywania śrubokrętu. Z drugiej strony, takie pudełko można zaprojektować i wydrukować na drukarce 3D lub możesz odebrać pudełko w zależności od wielkości sklepu. W skrajnych przypadkach, jeśli to konieczne, śrubokręt może być przechowywany w zwykłym pudełku narzędziowym, plastik śrubokręt jest trwały, a to pozwala. Powodzenia wszystkim i Szczęśliwego Nowego Roku 2022

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Świetne za cenę.Wartość za pieniądze! 4Nm Torque, 220RPM Prędkość bez obciążenia. Zapewnia precyzyjną kontrolę jazdy śrubowej i zapobiega zwijaniu - 34Pcs Rich Bits Akcesoria. Wygodne i praktyczne dla różnych projektów w całym domu - Szeroko stosowany. Idealny do montażu mebli, montażu półek, naprawy PC, naprawy zabawek. – 2000mAh Bateria Li-lonowa. Trwałe, trwałe i trwałe. – Z oświetleniem roboczym LED. Może również pracować w wąskim i ciemnym miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Jakość śrubokrętu bezprzewodowego jest dobra. Przycisk przełączania kierunku obrotu jest trochę niejasny, ale można dostosować. Szczególnie podobała mi się bogata konfiguracja produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Ten bezprzewodowy wkrętak elektryczny jest cudownie zaprojektowany i wyprodukowany. Obsługa jest wspaniała, wraz z wieloma przydatnymi funkcjami. Prawdopodobnie jedną z najbardziej atrakcyjnych cech dla mnie jest to, że łatwo obsługuje leworęcznych użytkowników. Jako świeży, przemyślany projekt, łącząc wiele przydatnych funkcji w najbardziej rozsądnej cenie, to na pewno będzie hitem na rynku. Czuję się zobowiązany do uruchomienia tego wszystkiego śrubokręta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Czyszczenie jest dobrze przyjęte, produkt jest bardzo stabilny, z umiarkowanie niską ceną, proces i szybka dostawa tydzień w domu, pakowanie schludne i bezpieczne, dzięki

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Przydatne, proste i dobrej jakości. Jest to śrubokręt elektryczny dobrej jakości, z arkusza danych, który otrzymujesz: maksymalny moment obrotowy 4Nm zasilacz baterii DC 4V 500 mA, czas trwania 3-5 godzin, waga 0,61 kg max. 200 obrotów na minutę. Świetnie, więc dla utrzymania hobby zróżnicowane. Dostarczany z zestawem 32 końcówek, przedłużeniem i przedłużeniem, mikroprzewodem zasilającym, instrukcja obsługi w 5 językach, 1 rok gwarancji. Aby test praktyczny był poręczny i wygodny, przycisk spustowy powinien być bardziej znaczący, plastik jest dobrej jakości. Nadal jest dobry, odkręca i wkręca z łatwością, przycisk nie ma zatrzasku bezpieczeństwa, co moim zdaniem byłoby przydatne, postęp jest dobry, jest 7 dostępnych prędkości. Na zakończenie chciałbym powiedzieć, że: Projekt obiektu ++ Przydatna latarka Elastyczność obiektu |  Dyskretny moment obrotowy | | - Uruchomienie bez zatrzymania - 🔋 trochę światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Zamówiłem go w poniedziałek, a dotarł w piątek (z Polski). Wydaje mi się, że dość udany z tych pieniędzy, otworzyłem go i prezentuję jego wnętrze, akumulator Li-ION 18650 - niemarkowy, niektóre elektroniki do ładowania akumulatora mikro USB z ładowarki do telefonu, Mechanizm redukcyjny i regulacja momentu obrotowego wykonanego z tworzywa sztucznego!.., prędkość 200 obr./min, dwie lampy LED, jedna dla obszaru roboczego w kierunku góry, a druga w rękojeści oświetlenie, tył, nogi! (Nadal nie do końca doszłam do tego, do czego druga lampa jest dobra, przyszłość ci pokaże). Na pierwszy rzut oka wygląda dość mocno, całkiem cicho, nie bije, teraz zobaczmy, jak długo to trwa... Ile ma plastiku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$33.99
    • US$37.53
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$4.61
    • US$5.99
    • US$52.99
    • US$90.08
    • US$12.99