Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(565)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(565)
    • 5 Star(541)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Paczka dotarła za dwa tygodnie. Dostawa jest poprawna, skrzynka jest nietknięta. Byłem zaskoczony jakością produktu, znacznie lepszą niż się spodziewałem! Dobre wykorzystanie materiałów, wzorcowy montaż. Jestem również zadowolony z jego wyników, a w moim kraju mówią, że jesteśmy mali, ale silni! Gryzonie i elastyczne łodygi to tylko lukier na torcie! Serdecznie polecam ten produkt do domowego nurkowania!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Produkt VFM (ang.). Elektryczny śrubokręt ze światłami. Część do śrub w trudnych pozycjach jest bardzo przydatna. Śrubokręt wskazuje kierunek śrubokrętu. Wczytywanie za pomocą micro usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    ...ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό τρυπάνι χειρός.... ....όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.... ..δεν το περίμενα τόσο καλό... ... καλή συσκευασία και καλή αυτονομία.... .. καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση!! γρήγορη αποστολή!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Nie wierzę, że ten produkt jest naprawdę zaskoczony pomyślałem: „spełni swoją funkcję, tak, ale nie będzie miała nic specjalnego" Myliłem się są rzeczy, których się nie spodziewałem w tej części śruby dość mocno i mocnie, Jest również z całkiem kilka różnych części dla każdej sytuacji, również, jak jest przenośny jest bardziej komfortowy i nie czuje się jak coś ciężkiego rzeczywiście oczekiwałem coś ciężkiego, ale jest lekki, chociaż coś bardzo nie bardzo jest problem baterii Nie wiem, jak to naprawdę jest to jest Musi zobaczyć, kiedy akumulator jest naładowany, musiałem oglądać film, aby mnie prowadzić, ale tylko w tym aspekcie dobrze jego praca bez zawodzie, chociaż teraz jest to zrobione mocno, ale teraz mam, kto wie, ale teraz ma opinię o mnie pozytywne. (Powiedziałem, że ma własną latarkę, to kolejny punkt)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    прикольна викрутка (і вкручує і викручує. підсвітку і набір насадок різної форми викруток) якістю самого товару я задоволена . Але коробка намокла. ітоварний вигляд втратила, а шкода брала на подарунок.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Otrzymane zgodnie z planem. Dostępny w kartonie z akcesoriami, różnymi końcówkami i kablem USB. Nie przynosi wtyczki, tylko kabel, który możemy podłączyć w dowolnym urządzeniu lub w dowolnym usb. Rodzaj końcówki nie jest wskazany, jak widać u innych, które mam na zdjęciu. Sygnał ładowania akumulatora, można zauważyć siłę w silniku, trzeba go dobrze trzymać, zwłaszcza przy poluzowaniu śrub. Bardzo lekki spust jest bardzo duży i jest naciskany nieumyślnie, radzę trzymać przycisk zmiany kierunku obrotu w środku, gdzie jest zablokowany. Na zdjęciach załadowanych na laptopie. Idealny do domowego majsterkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Mała, lekka, masywna, praktyczna konstrukcja. Najbardziej podoba mi się w nim to, że wiele bitheadów zostało dodanych, a elastyczny popychacz może być używany w trudno dostępnych miejscach. Kabel micro usb może być wypełniony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Otrzymane w ciągu 9 dni przez wysyłkę pośrednią, w tym podatki produkt przyszedł dobrze śledzić zniżki, jak dobre xiaomi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Topshak bezprzewodowy śrubokręt wydaje się bardzo trwały, jest ergonomicznie zaprojektowany i wykonany z wysokiej jakości materiałów. Waży 350g i mieści się w kieszeni. Silnik jest mocny do lekkiej i średniej pracy. Operacja jest łatwa, ponieważ ma wyzwalacz i przełącznik trzech pozycji. Jest wyposażony w 32 bity, przedłużacz bitów, elastyczne rozszerzenie bitów i kabel do ładowania USB. Jakość akcesoriów jest całkiem dobra. Ma na głowie dwie jasne diody LED, które pomagają oświetlić obszar roboczy. Posiada również diody LED na górze dla poziomu baterii i kierunku obrotu. Wszystkie diody LED włączają się po naciśnięciu spustu. Zestaw zawiera wszystkie elementy, których potrzebujesz. Przetestowałem go na domowych aplikacjach do naprawy (meble, szafki, zawiasy) i działał dobrze bez problemów. To urządzenie Topshak jest również idealne do zastosowań elektronicznych ze względu na małe wymiary i moment obrotowy. Ogólnie uważam, że jest to przyzwoity bezprzewodowy mini śrubokręt w niskiej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Dobrze wyposażony śrubokręt elektryczny. Pudełko jest wystarczająco wytrzymałe, aby wytrzymać transport i zawiera kompletny zestaw śrubokręta. Karta zaproszenie do śledzenia marki w sieciach społecznościowych za pośrednictwem linku lub kodu QR, który ma być flashowane, oferuje bonusy, takie jak możliwość wygrania darmowego procesu i wygrania kuponów. Rzeczywiście jest wyposażony w kilka akcesoriów, w tym wąż, który może być przydatny do wejścia do trudno dostępnych narożników. Dobrze wykonana dokumentacja została przetłumaczona na 5 języków. Jakość: Ten śrubokręt działa dobrze, czy to do montażu mebli, czy do małych robót. Uchwyt jest dobry, a śrubokręt jest dobrze utrzymany, nawet z wysokim momentem obrotowym. Sterowanie jest dobrze umieszczone i łatwe w użyciu, nie trzeba puścić narzędzia, aby odwrócić kierunek obrotu, jedno naciśnięcie kciuka lub palca wskazującego i to jest zrobione. Ma przyzwoitą żywotność baterii i wystarczającą moc dla małych miejsc pracy. Nie jest to profesjonalne narzędzie, ale w wielu przypadkach jest wystarczające. Tworzywa sztuczne wydają się być dobrej jakości, podobnie jak zespoły. Dwie małe diody LED oświetlają powierzchnię roboczą, co jest klasyczne. Dodatkowo dwie zielone diody LED wskazują kierunek obrotu śrubokręta, a trzy diody LED wskazują poziom naładowania. Będzie potrzebował ładowarki, jak w telefonie komórkowym, tylko kabel, który jest mikro usb, a nie USB C jest dostępny. Urządzenie zabezpieczające wyłącza silnik podczas ładowania Ten produkt jest gwarantowany 12 miesięcy spojrzeć na kartę zaproszenia, aby mignąć kod QR, więc jest bardzo łatwy do rejestracji. Polecam ten produkt ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$19.99
    • US$35.99
    • US$39.99
    • US$34.99
    • US$35.99
    • US$5.99
    • US$48.50
    • US$4.61
    • US$8.99