Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(953)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(953)
    • 5 Star(914)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Paczka dotarła za dwa tygodnie. Dostawa jest poprawna, skrzynka jest nietknięta. Byłem zaskoczony jakością produktu, znacznie lepszą niż się spodziewałem! Dobre wykorzystanie materiałów, wzorcowy montaż. Jestem również zadowolony z jego wyników, a w moim kraju mówią, że jesteśmy mali, ale silni! Gryzonie i elastyczne łodygi to tylko lukier na torcie! Serdecznie polecam ten produkt do domowego nurkowania!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Качественная аккумуляторная отвертка от известного бренда. Поставляется в комплекте с кабелем зарядки (мини USB), гибким валом, набором из 32 бит и удлинителем. Также в коробке инструкция пользователя, гарантийный талон на 1год и реклама сообществ в социальных сетях. Радует наличие гибкого вала для работы в труднодоступных местах. На корпусе кнопка включения и переключатель направления вращения. При работе включается светодиодная подсветка. Сверху индикатор уровня заряда батареи и указатель направления вращения. Ручка чуть маловата, но в руке лежит удобно. Работает отлично.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Po 11 dniach otrzymałem maszynę z magazynu CN na Węgry. Jestem zadowolony z jego wydajności, która jest taka sama jak Bosch IXO, ale Bosch to tylko 1.3Ah i 180 obr/min. Przemysłowy M4D ma również tylko 5 Nm momentu obrotowego, więc w tej cenie myślę, że jest bardzo dobry. To dziwne, że nie załapałem fragmentów, które były w opisie. Mam PH0-PH4, PZ0-PZ4, H3-H4, S0-S4, T8, T10*2, T20*2, T25, T25, mieszkanie 2.5, 3, 4, 5, 6. Maszyna waży 350g, co sugeruje, że nie odtłuszczono materiału i zauważalnie nie ma takiej wagi (ciężki nos). Co jest jeszcze dziwne jest poziom naładowania wskaźnik: po naładowaniu, a następnie trzy (czerwony, żółty, zielony) światła ledowe. Myślę, że byłoby jasne, gdyby były trzy zielone światła lub tylko jeden kolor, w zależności od poziomu naładowania. Led na nosie świeci również w środkowej pozycji zmieniacza kierunkowego, co pomaga dopasować śrubę i bithead, ale z wieloma śrubami jest irytujące, aby zawsze zmienić kierunek. Widziałem to w kilku podobnych maszynach, myślę, że możliwe jest zrobienie spustu dwukierunkowego, gdzie pierwsza pozycja obsługuje tylko led. Prędkość maszyny nie może być kontrolowana i nie ma sprzęgła, ale nie oczekuję tego za takie pieniądze, jest doskonały do naprawy mebli. Ogólnie rzecz biorąc, myślę, że jest to warte swojej ceny, ogromna mała maszyna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Uwielbiam wykonywać prace domowe, lubię naprawiać po trochu wszystkiego, więc przywykłem do korzystania z tego typu narzędzi i muszę powiedzieć, że przez lata nabyłem pewne umiejętności. Użyłem wielu elektrycznych śrubokrętów, nawet znanych marek. Ale ten, po dwóch dniach użytkowania nadal zaskakuje mnie swoją jakością. Świetne materiały, zarówno tworzywa sztuczne, jak i część elektryczna, to zestaw końcówek. Bardzo przydatne jest przegub, który pozwala mi dostać się do wkrętów niedostępnych za pomocą zwykłych śrubokrętów. Wewnętrzny silnik zaskoczył mnie swoją mocą, biorąc pod uwagę jego małe rozmiary. Bardzo przydatne również led, często śruby, które należy odkręcić, są w ciemnych miejscach. Wspaniała żywotność baterii. Doradzam każdemu, kto kupuje ten śrubokręt, aby nie zostawiał baterii zbyt naładowanych lub zbyt rozładowanych przez długi czas użytkowania, ponieważ może zostać zniszczony. Ale to się tyczy każdej baterii. Paczka została zapakowana, wysterylizowana i wysłana dzień po zakupie. Dotarła w zadbanym i chronionym opakowaniu. Zaprezentuj również instrukcję obsługi . (co jednak nie jest konieczne, ponieważ stosowanie śrubokrętów elektrycznych jest bardzo proste i bardzo intuicyjne). Czas dostawy był akceptowalny, dotarł w ciągu 14 dni. Podsumowując, powtarzam, że jest to dobry elektryczny śrubokręt idealny do użytku domowego i do majsterkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Produkt VFM (ang.). Elektryczny śrubokręt ze światłami. Część do śrub w trudnych pozycjach jest bardzo przydatna. Śrubokręt wskazuje kierunek śrubokrętu. Wczytywanie za pomocą micro usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    ...ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό τρυπάνι χειρός.... ....όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.... ..δεν το περίμενα τόσο καλό... ... καλή συσκευασία και καλή αυτονομία.... .. καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση!! γρήγορη αποστολή!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Nie wierzę, że ten produkt jest naprawdę zaskoczony pomyślałem: „spełni swoją funkcję, tak, ale nie będzie miała nic specjalnego" Myliłem się są rzeczy, których się nie spodziewałem w tej części śruby dość mocno i mocnie, Jest również z całkiem kilka różnych części dla każdej sytuacji, również, jak jest przenośny jest bardziej komfortowy i nie czuje się jak coś ciężkiego rzeczywiście oczekiwałem coś ciężkiego, ale jest lekki, chociaż coś bardzo nie bardzo jest problem baterii Nie wiem, jak to naprawdę jest to jest Musi zobaczyć, kiedy akumulator jest naładowany, musiałem oglądać film, aby mnie prowadzić, ale tylko w tym aspekcie dobrze jego praca bez zawodzie, chociaż teraz jest to zrobione mocno, ale teraz mam, kto wie, ale teraz ma opinię o mnie pozytywne. (Powiedziałem, że ma własną latarkę, to kolejny punkt)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    прикольна викрутка (і вкручує і викручує. підсвітку і набір насадок різної форми викруток) якістю самого товару я задоволена . Але коробка намокла. ітоварний вигляд втратила, а шкода брала на подарунок.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Otrzymane zgodnie z planem. Dostępny w kartonie z akcesoriami, różnymi końcówkami i kablem USB. Nie przynosi wtyczki, tylko kabel, który możemy podłączyć w dowolnym urządzeniu lub w dowolnym usb. Rodzaj końcówki nie jest wskazany, jak widać u innych, które mam na zdjęciu. Sygnał ładowania akumulatora, można zauważyć siłę w silniku, trzeba go dobrze trzymać, zwłaszcza przy poluzowaniu śrub. Bardzo lekki spust jest bardzo duży i jest naciskany nieumyślnie, radzę trzymać przycisk zmiany kierunku obrotu w środku, gdzie jest zablokowany. Na zdjęciach załadowanych na laptopie. Idealny do domowego majsterkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Mała, lekka, masywna, praktyczna konstrukcja. Najbardziej podoba mi się w nim to, że wiele bitheadów zostało dodanych, a elastyczny popychacz może być używany w trudno dostępnych miejscach. Kabel micro usb może być wypełniony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$16.99
    • US$33.99
    • US$37.53
    • US$25.99
    • US$4.61
    • US$5.99
    • US$52.99
    • US$90.08
    • US$1,479.99