Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(299)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(299)
    • 5 Star(290)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2022

    Ordinato il 22 gennaio 2022, l'articolo è successivamente risultato temporaneamente esaurito e quindi con ritardo nella consegna. Banggood mi ha chiesto se volevo il rimborso, cosa che non ho fatto. L'attesa non è stata vana, ho ricevuto il trapano avvitatore il 9 febbraio; mi sarei aspettato solo un tracking preciso sulla spedizione in quanto mi è pervenuto quando ancora risultava nello stato di "in transito". Perfette le condizioni del prodotto, articolo più che ottimo come caratteristiche e performance anche in considerazione del prezzo di 63,52 euro, avendo usufruito dello sconto di benvenuto offerto da Banggood. Mi attendo solo che Topshak renda disponibile quanto prima l'acquisto delle singole batterie, magari anche da 40v, per poter avere il ricambio e magari anche un briciolo di potenza in più nell'utilizzo. Prodotto consigliatissimo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Dobra jakość i mocne wiertło. Robi to dobrze, ale są pewne wady. Wiertło i wiertło są widoczne i wyczuwalne chwiejność. Nie jest idealnie wyśrodkowany, ale w tym przedziale cenowym jest do zaakceptowania. Cena, akcesoria i funkcje wiertarki są nadrabiane. Ogólnie rzecz biorąc, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dobra niespodzianka, większość prac wykonałem w moim mieszkaniu. Instalowanie zasłon, instalacja kuchni (moje ściany są wykonane z żelaznej gumy), instalacja różnych mebli. Nie będziesz wiercił betonu, ale będziesz mógł robić wiele innych rzeczy. Zostawiłem ci nagranie, https://youtu.be/bdzUSTecp-U

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Otrzymałem pierwsze powiadomienie, że produkt dotarł i został dostarczony do mnie ze sklepu Banggood. Ponieważ to nie była prawda, napisałem o tym do zespołu Banggood. Wtedy zacząłem szukać produktu i w końcu go znalazłem i dostałem go z przygodą. Strona Globalne śledzenie przesyłek pomogła znaleźć miejsce, które pokazuje, że stary numer śledzenia został zmieniony na nowy, który jest odpowiedzialny za Itella - jedną z firm doręczania paczek. Jej konsultant zrobił wymówkę, że firma „nie widziała" mój numer telefonu i adres na paczce!!!, więc nie dostarczyli paczki do domu zgodnie z zamówieniem - (po raz trzeci w mojej praktyce!). Jest to kłamstwo, ponieważ zarówno mój numer telefonu, jak i adres są wyraźnie widoczne na etykietach paczki, którą otrzymałem.! Proponuję, aby nikt nie korzystał z usług tej firmy w przyszłości!!! Wiertło działa zgodnie z opisem. Kompaktowy, mocny, łatwy w utrzymaniu. Polecam każdemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Gładka maszyna do wiercenia, OK funkcje robocze, inteligentna kompaktowa skrzynka. Mocowania nie są dobre, są trzy astralne, sześciokątny nos nie jest nawet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Otrzymaliśmy wczoraj produkt bardzo dobry produkt dotarł na czas działa bardzo doskonałą jakość i wydajność polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Walizka i kompaktowy system. Posiada również instrukcję w języku włoskim. Całkiem dobra jakość wykonania, jeśli chodzi o wiertło. Może trochę tanio, ale warto sprawdzić. Oferta eksploatowana z magazynu UE w CZ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Przedmiot przybył w krótkim czasie około 10 dni. Dobry materiał do wykonania. Przystępna cena. Rekomenduję! Daję 1 gwiazdkę do obsługi klienta, ponieważ jest tylko w języku angielskim, więc duża przeszkoda dla tych, którzy nie znają języka. Powinien wstawić automatyczny translator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Wiertarka elektryczna działa dobrze i jest bardzo potężna. Dostarczane akcesoria (wierty) są bardzo złej konstrukcji i jakości. W rzeczywistości, żadnej jakości w ogóle! Nie rozumiem, dlaczego przychodzą z wiertarką elektryczną... Nie można ich używać, ponieważ są tak złej jakości! Zwłaszcza wiertarki HSS są wadliwe. Wiertło 6 mm jest poza środkiem! W średnicach 4 i 5 znajdują się zadrapania na krawędzi tnącej... Wiertła do obróbki drewna nie mogą być nazywane jako takie... Wszystkie idą prosto do śmietnika... Wiertła betonowe, nawet ich nie wypróbowuję. Dustbin, dramatyzuj. Ale wiertarka elektryczna jest OK, i oczywiście pręt przedłużający też!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    super strong motor, battery, very durable design.....https://youtu.be/qvO65ds3TRA

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$79.99
    • US$43.69
    • US$47.99
    • US$35.99
    • US$111.99
    • US$31.99
    • US$27.99
    • US$28.49