Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2022

    Arrived on schedule, the product is exceptional, but I have to give 4 stars, for the moment, because today it is not possible to purchase a second battery, with the consequence of stopping work to recharge the only battery supplied. I ask Topshak to be able to buy a second battery separately. Thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Ottimo prodotto, funziona egregiamente si vede che l'azienda punta tutto sulla qualità. Accessori come da descrizione e consegna veloce un giorno prima della previsione. Lo consiglio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Jako pierwsze wrażenie nie wygląda źle, nawet jeśli Chuck nie wydaje się być idealnie prosto, muszę dowiedzieć się, czy jest to końcówka lub ciało, kwestia bardzo niewiele, ale zaktualizuję recenzję jak najszybciej, teraz 4 gwiazdki. Dostawa była dość szybka, około tygodnia pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Używałem go przez krótki czas, ale muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem mocy, ergonomii i wysokości materiału, akumulator przybył naładowany i nadal na maks..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Bardzo dobra jakość w porównaniu do ceny 7′′ Wiertło jest kompaktowe, lekkie, dobrze wyważone i mocne. Silnik bezszczotkowy reaguje, bez opóźnień. Przycisk zasilania jest precyzyjny. Sprzęgło jest mechaniczne, a nie elektryczne. Zaspokojony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Otrzymałem produkt w idealnym porządku. Najnudniejsze jest to, że produkt został opodatkowany w ramach odprawy celnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    TOPSHAK TS-ED4 20V 13mm Chcę kupić baterię wiertła, którą kupiłem. W jaki sposób mogę go uzyskać? Czy może mi pan pomóc?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Paczka przyszła wcześniej. Bardzo dobry i dobrze wykończony śrubokręt. Akcesoria nie do pary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Przesyłka dotarła wcześniej. Moje pierwsze wrażenie jest bardzo dobry produkt za cenę i ma znaczną moc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Paczka dotarła nietknięta i w krótkim czasie. Na pierwszy rzut oka, jakość jest znacznie powyżej zapłaconej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$222.90
    • US$147.83
    • US$84.80
    • US$57.74
    • US$69.65
    • US$72.49
    • US$98.16
    • US$57.94
    • US$371.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$137.99
    • US$68.13
    • US$39.26
    • US$12.69
    • US$52.89
    • US$42.39
    • US$67.84