Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Dobre wiertło z silnikiem bezszczotkowym. Szybka dostawa do Bułgarii z Republiki Czeskiej. W tym wiertło, dwie baterie i ładowarka w kartonowym pudełku - 46 dolarów z kuponem i dostawą. Ładowarka daje 21,6V 1A. Baterie są 2Ah zostały naładowane 20,2V. Ładowarka posiada światło podczas ładowania (czerwono-zielone). Wiertło nie ma wejścia do ładowania. Jest wart swojej ceny. Polecam

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Niezwykle potężne wiertło, bardzo zdolne do pracy w domu i operacji majsterkowania. Bardzo wytrzymała konstrukcja i dobrze wykonana, bardzo zadowolony z mojego zakupu. Jeden z najlepszych, jakie jadłem! Szybka misja!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Wygląda na to, że jest dobrze. - To ma moc, ma moc. Wyglądało na to, że było dobrze zrobione. Wkrótce przetestuję go pod kątem wiercenia otworów i mam nadzieję, że wykona swoją pracę odpowiednio. Nie spodziewałem się, że dotrze w ciągu 10 dni, ponieważ nie ma wielu aktualizacji o statusie dostawy. To jest moje pierwsze banggood zamówienie i mam nadzieję, że będzie więcej. Ogólnie powiedziałbym, że jestem zadowolony 😊😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Zgodnie z prawem. Na chwilę obecną działa bardzo dobrze. Mocne. Baterie przybyły prawie naładowane, więc mogą być używane natychmiast. Są one równoważne z tymi z 18 V, które są ładowane i w rzeczywistości prawie 21V (5x4.2V). W rzeczywistości, na wszelki wypadek, wstrzymają ładowanie na poziomie 20,5V, co jest gwarancją długowieczności. Wiertło nie emituje ozonu, co oznacza, że nie ma węgla wytwarzającego iskry. Jest tylko iskra pęknięcia, jeśli i tylko wtedy, gdy nagle zwolni się spust, co sprawiło, że niektórzy mówią, że nie jest to silnik bezszczotkowy. Bardzo zadowolony z tego wiertła, który działa nawet z piły kupionej (patrz zdjęcie). Na drugim biegu koniecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Με την πρώτη επαφή φαίνεται πολύ τίμιο για τα λεφτά του. 40 ευρώ περίπου μαζί με τα μεταφορικά για το kit με τις δύο μπαταρίες... Αρκετά καλή και στιβαρή κατασκευή. Θα ήθελα η συσκευασία να μου έρθει σε καλύτερη κατάσταση.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Doskonała jakość! Obie baterie działają! Dostarczenie trwało 12 dni zgodnie z oczekiwaniami na podstawie czasu wysyłki (10-15 dni wysyłki). Zadowolona klientka z Filipin! 🇵🇭 do Panalo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Niezwykle szybka wysyłka do Bułgarii! Zamówione 04.10 Poniedziałek 16:40 z magazynu Republika Czeska, z bezpłatną wysyłką. Dostarczone 08.10 Piątek 15:00 na mój adres w Sofii przez kuriera Econt! Dokładnie tak, jak to opisałeś. Urządzenie wygląda dobrze wykonane, lepiej niż podobne do Raider, Einhell, Parkside. Moment obrotowy prawdopodobnie odpowiada opisowi - nie można trzymać lub zwalniać komory ręką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Ładna, solidna konstrukcja zdecydowanie lepsza od ts - ed1 przychodzi w bardzo ładnym opakowaniu. I Banggood wysłać wtyczkę do mojego kraju. Dobra robota, chłopcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo dobry i mocny mały śrubokręt. Dostawa jest szybka i dostawa jest w dobrym stanie, za co dziękuję Bangwood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Wszystko działa w porządku, nie rozumiem tylko dlaczego ma dwie prędkości, które wyglądają tak samo i możemy dać więcej lub mniej siły

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 606
    • Ft14 464
    • Ft12 577
    • Ft16 634
    • Ft14 778
    • Ft26 151
    • Ft15 615
    • Ft37 410
    • Ft3 048
    • Ft18 496
    • Ft16 414
    • Ft11 256
    • Ft19 889
    • Ft15 565
    • Ft23 971
    • Ft13 520
    • Ft17 294
    • Ft18 867