Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2022

    Dostałem to narzędzie z Banggood, żebym mógł zdać test i dać rewiew. Na początku chciałbym powiedzieć, że pudełko jest dość ciężkie, co już zrobiło na tyle duże wrażenie, ponieważ jest wyposażone w różne akcesoria do użycia, z wycieraniem nitu, które można przekształcić w narzędzie do cięcia lub nakrętki do instalacji, Posiada kilka rozmiarów nakrętki: M5, M6, M8, 1/4-20, 5/16-18, 10-24. Rura: 6.4mm, 4.8mm, 4mm, 3.2mm i 2.4m Ma dobrą ergonomię, jedyną rzeczą, która mnie trochę niepokoi na narzędziu jest jego waga i być może początkowe trudności z dokonaniem zmian rozmiaru, Biorąc pod uwagę, że było to pierwsze tego typu narzędzie, które podniosłem i twój podręcznik dużo za to, że nie ma w języku portugalskim. Poza tym, muszę powiedzieć, że jest to bardzo wysokiej jakości, dobry materiał i bardzo wszechstronne narzędzie. Nie wspominając o pudełku, które jest dość uporządkowane, ale uważam, że materiał z wnętrza może być bardziej odporny, ponieważ część z niego przybyła uszkodzona, ale nic, co wpływa na skład akcesoriów lub użycie pudełka jako całości. Dzięki temu mogę dojść do wniosku, że jest to świetne narzędzie, które daje ocenę 9/10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Solidna i dobra jakość. Można łatwo ściskać za pomocą uchwytów i jego dużych rozmiarów, to sprawia, że bardzo łatwy w użyciu. Rywalizacja jak należy. Różni się kolorami, aby pamiętać o wielkości swoich elementów. Jest wyposażony w pudełko, wszystko schludne i łatwe do przenoszenia. Polecam. Wadą jest to, że... jest to, że będę musiał przyjść z częściami zamiennymi i umieścić link części zamiennych, aby ułatwić ich zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Otrzymany szybko, dotarł poprawnie, a pudełko jest dobrze chronione. Najwyraźniej dobra jakość, do czasu sprawdzenia wydajności. Przynosi plastikowe pudełko i wiele akcesoriów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Najwyższej jakości, wielofunkcyjne narzędzie i cena bez konkurencji. Paczka dotarła w bardzo ostrożnym opakowaniu. Skrzynia narzędziowa jest ergonomiczna i zawiera wszystkie akcesoria producenta nitów. Narzędzie zostało przetestowane w rzeczywistych warunkach pracy po prostu doskonałe!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Produkt dotarł nienaruszony i zgodnie z planem, dobrej produkcji wydaje się być wytrzymały i precyzyjny w ruchu. Jeszcze go nie wypróbowałem, ale myślę, że to w porządku, biorąc pod uwagę recenzje przed moimi. Topshak TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Materiał dotarł w ciągu 10 dni. Na pierwszy rzut oka solidna i solidna, wkrótce spróbuję również operacji, która, jak widziałem na innych stronach, jest bardzo prosta i funkcjonalna. Nie należy lekceważyć obecności podręcznika użytkownika również włoski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    eccezionale!!!! molto robusta pratica e piena di accessori. È un attrezzo professionale!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Produkt zgodny z opisem. Wygląda solidnie. czas powie o budowie. podręcznik w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Awesome. thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Very good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • £12.91
    • £26.24
    • £13.92
    • £15.80
    • £119.81
    • £35.44
    • £26.11
    • £8.07