Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2022

    Przede wszystkim, jest w plastikowym etui, co jest dobre dla ludzi, którzy pracują w domu i chcą, aby ich narzędzia sortowane. Reszta z nas wrzuci go do skrzynki z narzędziami, a jego walizka zostanie użyta gdzie indziej. A teraz, jeśli chodzi o komodę... Leży mi w dłoni, choć jest trochę cięższa, niż można by się spodziewać, nie przeszkadza mi to, po prostu... Przywiązywali dużą wagę do designu i stowarzyszeń. Zauważyłem, że po cięciu gwóźdź zostaje w komorze. Rozwiązanie to polega na odkręceniu pralki i przykręceniu, aby nacisnąć i otworzyć siekacze. Myślę, że jest kimś w rodzaju kierowcy. Ale to co się liczy to siekacze. Nie wiem, czas pokaże jak długo będą trwać i czy znajdę zastępstwo kiedy i kiedy do tego dojdzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Mam wiele narzędzi tej marki i jestem bardzo zadowolony... Ta jest bardzo dobra konstrukcja. Robi to, co obiecuje. To pokaże, jak długo to potrwa, chociaż myślę, że to będzie trwać długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Well the words are unnecessary the best the immediate and above 👆 all that and problem immediate solution Καλά τα λόγια είναι περιττά το καλύτερο το άμεσο και πάνω 👆 από όλα ότι και πρόβλημα άμεση λύση

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Zamówiłem z europejskiego magazynu i dotarł w ciągu 1 tygodnia. To było szybkie i dokładne. Doceniam szybkość. Narzędzie jest bardzo dobre i atrakcyjne. Cena jest również bardzo dobra. Przydatne narzędzie dla osoby DIY. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda na nierówny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    arrived after only 2 days from the CZ Warehouse. Looks very nice hopefully it works Well. only 19€ incl. shipping. Will try to Update soon. bought because of the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Szybki zakup dobrej ceny / wartości, szybka dostawa, łatwy w użyciu, zalecany produkt, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Dobre narzędzie do pracy w domu. Szybka i bezpłatna wysyłka z numerem śledzenia. Wygląda dobrze, dobrze się spisuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Zwykła jakość, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Dobry produkt, obejmuje nitowanie etui i nity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Bardzo dobrze. i jest wyposażony w mnóstwo nitów, aby dostać się do pracy. TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$56.99
    • US$17.24
    • US$32.33
    • US$19.56
    • US$148.35
    • US$49.99