Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1390)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1390)
    • 5 Star(1322)
    • 4 Star(65)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2020

    Źródło z doskonałą wartością dla pieniędzy. Bardzo dobrze zapakowane. Po zakupie dostawa trwała 46 dni: 11 dni doręczenia, 5 dni do wysyłki do Brazylii, 21 dni na dozór celny i 9 dni na dostawę przez pocztę. Zamówienie zostało naliczone przez brazylijskie cła, ale pełna wartość została szybko wykupiona przez Banggood, jak zapłaciłem za ubezpieczenie taryfowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Produkt przybył w dobrym stanie i bardzo dobrze zapakowany, dotarł we wskazanym czasie, dzięki sprzedawcy polecam, jest bardzo przyjazny i bezpieczny do kupienia w swoim sklepie

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Lampa halogenowa 12v/20wat.Możliwość ograniczenia mocy. Kiedy czerwone światło jest włączone oznacza, że prąd jest ograniczony. Musisz obrócić prąd wyżej i równolegle dolnego napięcia, jeśli jest zbyt wysoki!Prawdziwe zaopatrzenie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Byłem niezadowolony tylko z kablówki, która przyszła, bo poza tym, że jest za zajęciem 20A, nie jest to standard w Brazylii. Poza tym jest to świetny sprzęt z doskonałą korzyścią kosztową. Generalnie, panowie, to zatwierdzone 😃

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Wielkie źródło! Chciałem zdobyć źródło tego od jakiegoś czasu, źle ze względu na wysokie ceny wysyłki ciągle przekładałem zakup, aż natrafiłem na tę stronę z dobrymi cenami i żeglugą inkluzyjną! Jestem pewien, że będę klientem tej strony. Zalecane!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Malý a výkonný. Skvělý poměr cena výkon a doručení z ČR, takže za dva dny doma. Maličko pomalejší reakce při regulaci a při aktivaci proudového omezení - při zkratu proud překminte velmi vysoko než se ustálí. Na domácí bastlení je to ale velmi šikovný zdroj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo szybka dostawa. Zamówione 15/01/21 i dostarczone 20/01/21 przez usługę dostawy bezpośrednio do drzwi. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Testowane do 2.5A. Zalety: - Szybka dostawa - lekki & mały - 4 cyfry Wady - Brak kabli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Bardzo zadowolony, a produkt po publikacji w Chinach trwał tylko 8 dni, aby zostać dostarczony! Dziękuję bardzo Banggood za doskonały produkt i doskonałą obsługę i wysyłki więcej niż szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Produkt uzyskał doskonały status ochrony i funkcjonowania, ale tempo w moim kraju Brazylii było wysokie, osiągając niemal wartość tego samego produktu w tym regionie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    O, łał! Zamówione 18 dni i już dostarczone do moich drzwi z kurierem Interology! Jesteście niesamowici, dziękuję! Jest to niezwykle mały zasilacz światła :D W tych C-19 razy, a nawet z odpowiednią wtyczką UE jak zamówiono - po prostu wow!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20,491
    • Ft15,066
    • Ft12,956
    • Ft17,778
    • Ft2,709
    • Ft6,326
    • Ft16,136
    • Ft2,709
    • Ft8,436
    • Ft2,709
    • Ft8,436
    • Ft3,915
    • Ft17,778
    • Ft22,902
    • Ft9,943
    • Ft6,627
    • Ft3,011
    • Ft93,425